ΕΛΛΑΔΑ

Ασφαλισμένοι οι ποδοσφαιριστές σε Super League 2 και Football League

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΔΡΕΑΣ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Βρέθηκε λύση μετά και τη μονόλεπτη διαμαρτυρία όλων των ομάδων της Super League 1 το Σαββατοκύριακο κι έτσι όλοι οι ποδοσφαιριστές της δεύτερης (Super League 2) και τρίτης (Football League) κατηγορίας είναι πλέον ασφαλισμένοι.

Λύθηκε το σημαντικό θέμα που απασχολούσε τις ομάδες και τους παίκτες σε δεύτερη ( Super League 2) και τρίτη ( Football League) κατηγορία καθώς το Σαββατοκύριακο έχουμε σέντρα σε αμφότερες.

Από τη Δευτέρα (23/9) είναι πλέον ασφαλισμένοι, όπως ανακοίνωσε και η διοργανώτρια αρχή λίγες ώρες πριν ξεκινήσει η 4η φάση του Κυπέλλου Ελλάδος:

"Υπεγράφη με την εταιρία Ευρωπαϊκή Πίστη το Ομαδικό Ασφαλιστήριο Κάλυψης Ατυχημάτων και Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης για τους ποδοσφαιριστές των ΠΑΕ - μελών της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής Κατηγορίας, Super League 2 και Football League".

Οι ποδοσφαιριστές όλων των ομάδων της πρώτης κατηγορίας διαμαρτυρήθηκαν στα ματς της τέταρτης αγωνιστικής, η οποία διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή. Για ένα λεπτό μετά από την έναρξη του ματς δεν υπήρχε δράση μετά από απόφαση του ΠΣΑΠ προκειμένου να καταδειχθεί το πρόβλημα των ανασφάλιστων συναδέλφων τους.

Μάλιστα, το συγκεκριμένο θέμα ήταν ένα από αυτά που συζητήθηκαν στη σύντομη συνάντηση ανάμεσα στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, με αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, αποτελούμενη από τον πρόεδρο Ευάγγελο Γραμμένο, τον αντιπρόεδρο Αστέριο Αντωνίου και το μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής, Παναγιώτη Διακοφώτη.

Πέρα από το θέμα των ανασφάλιστων ποδοσφαιριστών αντικείμενο της συζήτησης ήταν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν ορισμένες ΕΠΣ στην εναρμόνισή τους με την υποχρεωτική εφαρμογή της Κάρτας Υγείας Αθλητή.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ