ΕΛΛΑΔΑ

Αρκούδης: "Αν ήταν εδώ ο Καλπαζίδης θα τον ρωτούσαμε ένα κάρο θέματα"

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΓΙΑ ΠΑΟΚ ΚΑΙ ΞΑΝΘΗ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το μέλος της ΕΕΑ, Ηλίας Αρκούδης, στάθηκε στην απουσία του Ιωάννη Καλπαζίδη από την εκδίκαση της πιθανής πολυϊδιοκτησίας ΠΑΟΚ - Ξάνθης. Η δήλωση της Μαρούπα για τις κυπριακές εταιρίες που αποχώρησαν χωρίς να δώσουν εξηγήσεις.

Μετά το τέλος της εκδίκασης που αφορά πιθανή πολυϊδιοκτησία ΠΑΟΚ - Ξάνθης, το μέλος της ΕΕΑ Ηλίας Αρκούδης, στάθηκε στην απουσία του Ιωάννη Καλπαζίδη. Συγκεκριμένα, ο εκ των εισηγητών της υπόθεσης δήλωσε:

"Θα θέλαμε κάποια πράγματα παραπάνω, δυστυχώς στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν μόνον δικηγόροι, δεν ήρθε κανένα φυσικό πρόσωπο, ούτε εκπρόσωπος εταιρίας, ούτε μέτοχος, ούτε όλα αυτά τα ονόματα που ακούγαμε κατά καιρούς και είχαμε κλητεύσει. Δυστυχώς δεν ήρθε κανένας να μπορέσουμε να πάρουμε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις. Μπορούν να καταθέσουν υπομνήματα αλλά είναι αλλιώς, για παράδειγμα αν ήταν ο κύριος Καλπατζίδης εδώ θα τον ρωτάγαμε ένα κάρο θέματα, στο υπόμνημα του θα απαντήσει ότι θέλει για κάποια πράγματα.

Αν ήταν πιστεύω ότι θα βοηθούσε την αλήθεια προς κάθε κατεύθυνση, είτε ότι υπάρχει θέμα, είτε ότι δεν υπάρχει θέμα κι εμείς θα περιμέναμε να έχουν έρθει, τουλάχιστον οι εταιρίες οι κυπριακές και ο κ. Πιαλόγου που ήταν στην Ξάνθη και του έτυχε οσφυαλγία, δεν μπορώ να πω κάτι. Από εκεί και πέρα θα βοηθούσε αν ήταν παρόντες, δυστυχώς δεν ήταν". Ισχυρίστηκε παράλληλα, ότι τα φυσικά πρόσωπα είχαν κληθεί κανονικά: "«Είχαν κληθεί όλοι, δεν έχουν δώσει εξηγήσεις, είναι φυσικά πρόσωπα και οι ομάδες είπαν «εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς». Μας είπαν «δεν γνωρίζουμε τίποτα, βρείτε τον ρωτήστε τον»".

ΜΑΡΟΥΠΑ: "ΕΦΥΓΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ"

Το μέλος της ΕΕΑ, Ειρήνη Μαρούπα, ανέφερε: "Ολοκληρώθηκε η συζήτηση. Θα κατατεθούν υπομνήματα μέχρι την ερχόμενη Πέμπτη και μετά θα περιμένουμε τη διάσκεψη. Έχουν ζητηθεί έγγραφα, περιμένουμε να τα δούμε, δυστυχώς αποχώρησε η Dimera και η Belterra από την οποία περιμέναμε να τεθούν οι ερωτήσεις και να πάρουμε απαντήσεις. Είπαν ότι είχαν λάβει γνώση, πολύ καθυστερημένα της κλήσης, και δεν είχαν γνώση των στοιχείων για να απαντήσουν στις ερωτήσεις μας".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΠΑΟΚ: "Κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία του Ολυμπιακού"
Νομικοί ΠΑΟΚ: "Ιβάν Σαββίδης και Καλπαζίδης δεν έχουν επαφές"
"Ο ΠΑΟΚ δεν ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη"
Ολοκληρώθηκε η εκδίκαση της υπόθεσης ΠΑΟΚ - Ξάνθης, στις 27/1 η απόφαση
TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ