Εκτός ποδοσφαίρου και ο Λαναρής

Λαναρής

Εκτός ποδοσφαίρου και ο γενικός αρχηγός της Βέροιας, Γιώργος Λαναρής, μετά την απολογία του στον ειδικό ανακριτή Γιώργο Ανδρεάδη.

Περίπου μία ώρα παρέμεινε στο γραφείο του ειδικού ανακριτή ο Γιώργος Λαναρής, ο οποίος κατηγορείται για δωροδοκία – δωροληψία σε αγώνα που διεξήχθη πριν από δυο χρόνια.

Κατά την έξοδο του από την Ευελπίδων, ο κ. Λαναρής ήταν με σκυμμένο το κεφάλι, αφού όπως έγινε γνωστό του επεβλήθη ο περιοριστικός όρος να μην ασχοληθεί ξανά με το ποδόσφαιρο μέχρι να γίνει η δίκη.

Θυμίζουμε πως σύμφωνα με μαρτυρίες προπονητή και παίκτη, ο γενικός αρχηγός της Βέροιας είχε ζητήσει εκ μέρους του ιδιοκτήτη της ομάδας, κ. Αρβανιτίδη, από τους ποδοσφαιριστές της "βασίλισσας" κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου να χάσουν το συγκεκριμένο αγώνα.

Αν αποδειχθεί ενοχή των δύο ανδρών, η Βέροια κινδυνεύει με υποβιβασμό στην Football League και αφαίρεση βαθμών βάσει των διατάξεων του Πειθαρχικού Κώδικα (άρθρα 19, 20, 22).

Τέλος να προσθέσουμε πως εντός των επόμενων ημερών θα κληθεί για απολογία και ο πρώην ιδιοκτήτης της Βέροιας Γιώργος Αρβανιτίδης.

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

Όλο το καυτό σεξ που είδαμε στο Game of Thrones

Έχουμε τους αριθμούς και τα διαγράμματα που αποκαλύπτουν την πλούσια σεξουαλική δράση των πρώτων 7 σεζόν της σειράς.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ