ΕΛΛΑΔΑ

Απόφαση για το Κύπελλο

Απόφαση για το Κύπελλο
Κοντονής, Μποροβήλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Την Παρασκευή (18/3) θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Σταύρου Κοντονή με τη Λίγκα για το θέμα του Κυπέλλου. Θα απουσιάζουν Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ.

Στην άτυπη σύσκεψη των ιδιοκτητών της Super League την προηγούμενη εβδομάδα έγινε γνωστό ότι θα συσταθεί επιτροπή, με σκοπό να απευθυνθεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Σταύρο Κοντονή, και να του ζητήσει να ξεκινήσει εκ νέου το Κύπελλο.

Μάλιστα την προηγούμενη Πέμπτη (10/3) η Λίγκα είχε στείλει επιστολή στον Κοντονή, στην οποία ανέφερε: "Kατόπιν άτυπης συνάντησης των ιδιοκτητών ΠAE της Super League, αποφασίσθηκε η σύσταση ειδικής επιτροπής η οποία επιθυμεί συνάντηση μαζί σας, σε ημερομηνία που θα καθορίσετε εσείς, για να προτείνει λύσεις για τη συνέχιση της διοργάνωσης του Kυπέλλου, που ματαιώθηκε με δική σας απόφαση".

Ο Υφυπουργός δεν ήταν αντίθετος με τη συνάντηση, μια και ξεκαθαρίζει ότι η Λίγκα δεν είναι υπεύθυνη για τον θεσμό του Kυπέλλου Eλλάδας, παρά μόνο η Oμοσπονδία, η οποία πάντως είναι εξαιρετικά δύσκολο να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον υφυπουργό Aθλητισμού, από τη στιγμή που προσέφυγε στη δικαιοσύνη κατά της απόφασής του.

Παρόλα αυτά, την Παρασκευή (18/3, 13.00) θα υπάρξει συνάντηση, αν και ο Κοντονής θα υποστηρίξει ότι είναι αρνητικός στην επανέναρξη του Κυπέλλου. Στην συνάντηση εκ μέρους της Λίγκας το παρών θα δώσει ο πρόεδρος της Super League, Γιώργος Μποροβήλος, ο ιδιοκτήτης του Ατρόμητου Γιώργος Σπανός και εκπρόσωποι της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού.

Τον Παναθηναϊκό δεν θα τον εκπροσωπήσει κανείς, εξαιτίας της παρουσίας του Γιώργου Μποροβήλου στη συνάντηση. Ο ΠΑΟΚ έτσι κι αλλιώς έχει ξεκαθαρίσει ότι δεν θα δώσει τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό ακόμα και αν αποφασιστεί η συνέχιση των αγώνων του Κυπέλλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Action images

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ