ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Ολυμπιακό, τεχνικός διευθυντής στην Ινδία

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ Κ-15 / ΠΑΟΚ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Τοπολιάτης, που αποχώρησε από τον Ολυμπιακό ύστερα από 12 χρόνια, έχει υπογράψει στην Punjab της Ινδίας, στην οποία εργάζεται ως τεχνικός διευθυντής.

Εδώ και μήνες είχατε διαβάσει πως ο Νίκος Τοπολιάτης θα άφηνε τον Ολυμπιακό για να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Ύστερα από 12 χρόνια στους "ερυθρόλευκους", ο 37χρονος υπέγραψε στην Punjab της Ινδίας, όπου έχει το πόστο του τεχνικού διευθυντή.

Η Punjab, ομάδα της ομώνυμης ομόσπονδης πολιτείας της Ινδίας (με πληθυσμό 27,743,338!) συμμετέχει στην I-League. Πρόκειται για ένα κλαμπ που έχει σκοπό να πρωταγωνιστήσει. Όταν πέρυσι διεκόπη το πρωτάθλημα λόγω κορονοϊού, η ομάδα ήταν τρίτη στη βαθμολογία, ενώ το επόμενο πρωτάθλημα θα ξεκινήσει τον Νοέμβριο.

Τον Ιούλιο του 2019 η εταιρεία Round Glass απέκτησε το 50% των μετοχών, ενώ τον Μάρτιο του 2020 αγόρασε και το υπόλοιπο 50%. Ο Νίκος Τοπολιάτης είχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή και στις ακαδημίες του Ολυμπιακού και πλέον θα μεταφέρει την "ερυθρόλευκη" τεχνογνωσία στο νέο του κλαμπ.

Κατά τη θητεία του σε αυτό το πόστο κατακτήθηκε το πρωτάθλημα 2016-2017 με την Κ17 και την Κ19, αλλά και το πρωτάθλημα με την Κ17 τη σεζόν 2017-2018. Είναι κάτοχος UEFA Pro, είναι εκπαιδευτής προπονητών και κάτοχος μάστερς στο Sport Management.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ