ΕΛΛΑΔΑ

Από τον Λεβαδειακό στην Παναχαϊκή ο Βασιλείου

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΑΕΚ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / Eurokinissi Sports)
Βασιλείου EUROKINISSI SPORTS

Ο Στέλιος Βασιλείου αποχώρησε από τον Λεβαδειακό και συμφώνησε για τον επόμενο 1,5 χρόνο να αγωνιστεί στην Παναχαϊκή, που έχει βλέψεις ανόδου μετά το ξεκίνημά της στη Football League.

Στην απόκτηση του Στέλιου Βασιλείου προχώρησε η ΠΑΕ Παναχαϊκή, η οποία βλέποντας ότι έχει δυνατότητες για άνοδο, κινείται για παίκτες μπορούν να της δώσουν ακόμα μεγαλύτερη δυναμική. Ο 26χρονος επιθετικός έλυσε το συμβόλαιό του με τον Λεβαδειακό και έδωσε τα χέρια με τον Κώστα Κατσουράνη.

Εφέτος με την ομάδα της Βοιωτίας έπαιξε μόνο μία φορά στο πρωτάθλημα και άλλες δύο στο κύπελλο. Όλα τα χρόνια της καριέρας του αγωνιζόταν στη Super League, με εξαίρεση τη σεζόν 2010-2011, όταν με τον Λεβαδειακό έπαιξε στη δεύτερη κατηγορία.

Η πιο παραγωγική του χρονιά ήταν το 2012-2013, όταν με τους "πράσινους" σε 31 παιχνίδια έβαλε 11 γκολ. Η ανακοίνωση της Παναχαϊκής: "Η ΠΑΕ Παναχαϊκή 1891 ανακοινώνει ότι συμφώνησε να εντάξει στο δυναμικό της τον 26χρονο πρώην επιθετικό του Λεβαδειακού Στέλιο Βασιλείου για τον επόμενο ενάμιση χρόνο".

Οι Αχαιοί είναι κοντά στην απόκτηση και του Γιώργου Ντάσιου. Ο 34χρονος μπακ «κουβαλάει» μεγάλη εμπειρία από τη θητεία του στη Super League και όταν εκτός απροόπτου κλείσει, τότε οι Αχαιοί θα ισχυροποιηθούν σε μεγάλο βαθμό. Εκτός από την Ελαφρά Ταξιαρχία, ο Ντάσιος έχει αγωνιστεί σε ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου και Λαμία. Εφέτος έχει καταγράψει 10 συμμετοχές, οι εννέα εκ των οποίων στη Super League.

Η Παναχαϊκή είναι στην 2η θέση της Football League με 20 βαθμούς, στο -3 από τον πρωτοπόρο Άρη, ύστερα από εννέα παιχνίδια.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ