ΕΛΛΑΔΑ

Απίστευτο σερί από Έλληνα ποδοσφαιριστή

Απίστευτο σερί από Έλληνα ποδοσφαιριστή
Περηφανόπουλος

Ο "βιονικός" Νίκος Περηφανόπουλος της Νάουσας παίζει εδώ και έξι χρόνια χωρίς να χάσει ούτε έναν αγώνα! Διαβάστε τι λέει στο Sport24.gr για το... μυστικό του και δείτε όλους τους αριθμούς του.

Δεν είναι εύκολο πράγμα για έναν αθλητή να παίζει συνεχόμενα παιχνίδια. Ειδικότερα όταν μιλάμε για χαμηλότερες κατηγορίες, όπου οι συνθήκες είναι πιο δύσκολες από τις επαγγελματικές. Κι όμως, υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που όχι μόνο δεν... μασάει από δυσκολίες, αλλά παίζει (καθίστε καλά) χωρίς σταματημό εδώ και έξι χρόνια!

Ο λόγος για τον αμυντικό της Νάουσας, Νίκο Περηφανόπουλο. Ο 30άχρονος άσος έχει αγωνιστεί σε 172 σερί αναμετρήσεις από το 2009 μέχρι και σήμερα.

Το Sport24.gr επικοινώνησε με τον ποδοσφαιριστή και φυσικά η πρώτη μας ερώτηση ήταν και η πιο αναμενόμενη. Δηλαδή πως τα κατάφερε: "Κοιτάξτε, είναι και θέμα τύχης, αλλά πάνω απ όλα δουλειάς. Αν αγαπάς αυτό που κάνεις και το βλέπεις επαγγελματικά, τότε δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα", μας είπε αρχικά.

Υπήρξε κάποια στιγμή που άρχισες να καταλαβαίνεις ότι έχεις χτίσει ένα τόσο μεγάλο σερί;

"Όχι! Η αλήθεια είναι πως δεν το σκέφτηκα ποτέ μου. Ήξερα βέβαια πως παίζω πολλά ματς κάθε χρόνο. Το διάβασα κι εγώ όμως και τρελάθηκα. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό σε κάθε παιχνίδι".

Απίστευτο σερί από Έλληνα ποδοσφαιριστή

Το μυστικό ποιο είναι και τι θα συμβούλευες τα νέα παιδιά;

"Όταν κάνεις αθλητισμό και ειδικότερα πρωταθλητισμό (με την Νάουσα) πρέπει να προσέχεις. Να γυμνάζεσαι σωστά και να τρως σωστά. Να ακολουθείς τις προπονήσεις και να μην κοροϊδεύεις. Ακόμα και να παίζεις σε χαμηλή κατηγορία, πρέπει να συμπεριφέρεσαι σαν επαγγελματίας".

Μία τελευταία ερώτηση. Με τι άλλο ασχολείσαι παράλληλα με το ποδόσφαιρο;

"Τα πρώτα χρόνια ήμουν καθαρά ποδοσφαιριστής και ζούσα από αυτό. Εδώ και 3-4 χρόνια, έχω ανοίξει μία δική μου καφετέρια και την τρέχω παράλληλα με το ποδόσφαιρο".

Αναλυτικά τα παιχνίδια του Περηφανόπουλου, όπως τα κατέγραψε το ImathiaSportsNews

2014-2015 (ΦΑΣ Νάουσα – Α1 Ερασιτεχνική) 20/20 πρωτάθλημα – 5/5 Κύπελλο

2013-2014 (ΦΑΣ Νάουσα – Γ Εθνική) 27/27 πρωτάθλημα – 1/1 Κύπελλο

2012-2013 (ΦΑΣ Νάουσα – Δ Εθνική) 20/20 πρωτάθλημα – 3/3 Κύπελλο

2011-2012 (ΦΑΣ Νάουσα – Δ Εθνική) 25/25 πρωτάθλημα – 3/3 Κύπελλο

2010-2011 (ΦΑΣ Νάουσα – Δ Εθνική) 34/34 πρωτάθλημα – 2/2 Κύπελλο

2009-2010 (Ολυμπιακός Γαλατάδων – Δ Εθνική) 28/28 πρωτάθλημα – 4/4 Κύπελλο

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ