ΕΛΛΑΔΑ

Αλλες δύο ταυτοποιήσεις για τον ξυλοδαρμό στο "Γ. Καραϊσκάκης"

ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2018 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΕΛΛΑΔΑ - ΓΙΒΡΑΛΤΑΡ / WORLD CUP 2018 / PRELIMINARY / GREECE - GIBRALTAR / ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Με τη βοήθεια του οπτικού υλικού από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου, η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε σήμερα στην ταυτοποίηση άλλων δύο ατόμων για το ξυλοδαρμό του οπαδού του Παναθηναϊκού.

Σε νέες ταυτοποιήσεις ατόμων που συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό οπαδού του Παναθηναϊκού, κατά τη διάρκεια του αγώνα της Εθνικής Ελλάδος με το Γιβραλτάρ στο στάδιο Καραΐσκάκη, προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ., σε συνεργασία με τους αρμόδιους αξιωματικούς του Τμήματος Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας της Ασφάλειας Αττικής.

Με τη βοήθεια του οπτικού υλικού από το κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης του γηπέδου αλλά και των πλάνων από τα ΜΜΕ, οι αστυνομικοί ταυτοποίησαν την Πέμπτη έναν 34χρονο αλλοδαπό, αλβανικής καταγωγής και έναν 26χρονο ημεδαπό.

Οπως αναφέρει η ΕΛ.ΑΣ. βρίσκεται κοντά στην σύλληψη του πρώτου.

Χθες υπήρξε ταυτοποίηση ενός 20χρονου που εμφανίζεται στο επίμαχο βίντεο να πιάνει κεφαλοκλείδωμα και να γρονθοκοπηθεί τον οπαδό του Παναθηναϊκού.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ