ΕΛΛΑΔΑ

Αλλάζει το κλίμα υπέρ της διεκδίκησης του τελικού Conference League 2022 ή 2023

Αλλάζει το κλίμα υπέρ της διεκδίκησης του τελικού Conference League 2022 ή 2023
EUROKINISSI

Αν και όλα έδειχναν ότι η ΕΠΟ θα απέσυρε την υποψηφιότητα του Ηρακλείου για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023, φαίνεται πως τελικά η χώρα μας θα διεκδικήσει τον τελικό και έχει πολλές πιθανότητες.

Την περασμένη Κυριακή (28/6) έγινε γνωστό πως η ΕΠΟ είχε την πρόθεση να αποσύρει την υποψηφιότητα του Ηρακλείου για τον τελικό του Conference League 2022 ή 2023.

Από τη διεκδίκηση έχουν ήδη αποσυρθεί τα Σκόπια (Π.Ο. Βόρειας Μακεδονίας) και η Σεντ Ετιέν (Π.Ο. Γαλλίας) και είχαν απομείνει μόνο τα Τίρανα (Π.Ο. Αλβανίας) ως αντίπαλος του Ηρακλείου (η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία στις 20 Φεβρουαρίου είχε καταθέσει φάκελο υποψηφιότητας για το Παγκρήτιο).

Παρότι η ελληνική υποψηφιότητα συγκέντρωνε τα θετικά σχόλια των αξιωματούχων της UEFA και είχαν κατατεθεί στις 15 Ιουνίου από την ελληνική ομάδα εργασίας τα τελευταία επιπρόσθετα στοιχεία που ζήτησε η αρμόδια Επιτροπή της Ευρωπαϊκής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, η ΕΠΟ είχε την πρόθεση να αποσύρει την ελληνική υποψηφιότητα εξαιτίας και της κόντρας της Ομοσπονδίας με τον υφυπουργό.

Αυτό όμως φαίνεται να αλλαζει. Στο πλαίσιο της συνάντησης του Δημάρχου Ηρακλείου, Βασίλη Λαμπρινού με τον Υπουργό Τουρισμού Χάρη Θεοχάρη, ο υφυπουργός αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενακης, αποκάλυψε πως μετά τις αντιδράσεις των τελευταίων ημερών, η ΕΠΟ δεν θα αποσύρει τελικά την υποψηφιότητα του Ηρακλείου και μάλιστα η πόλη έχει μεγάλες πιθανότητες να αναλάβει τελικά την διοργάνωση, όπως προέκυψε και από την συνάντηση που είχε με αξιωματούχους της UEFA.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ