ΕΛΛΑΔΑ

Αλεξανδρής: "Ζήτω ο κομπλεξισμός και ο λαϊκισμός"

Αλεξανδρής: "Ζήτω ο κομπλεξισμός και ο λαϊκισμός"

Ο Αλέξης Αλεξανδρής τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook για όσα ακούστηκαν και γράφτηκαν σχετικά με τη μεγάλη του συνέντευξη στο Sport24.gr. Διαβάστε τι έγραψε ο παλαίμαχος στράικερ.

Η μεγάλη συνέντευξη του Αλέξη Αλεξανδρή στο Sport24.gr προκάλεσε τεράστιο ντόρο. Πολλοί ήταν αυτοί που τοποθετήθηκαν σε διαδικτυακά Μέσα και social media και ο καθένας είπε την άποψή του. Άλλοι συμφώνησαν με το περιεχόμενο των λεγομένων του, άλλοι διαφώνησαν, το θέμα όμως είναι ότι δεν μίλησε με κλισέ, δεν είπε τα τετριμμένα, δεν ήταν απλά άλλη μια συνέντευξη ενός παλαίμαχου άσου.

Ο ίδιος τοποθετήθηκε μέσω του λογαριασμού του στο Facebook, λέγοντας πως η διαφορετικότητα τρομάζει και πως υπήρξε λαϊκισμός, κομπλεξισμός και στενομυαλιά σε πολλούς που έκριναν τα όσα ανέφερε.

Συγκεκριμένα, έγραψε: "Η διαφορετικότητα τελικά τρομάζει τόσο κόσμο, που πραγματικά απορειί με την αμάθεια την κακία που αντιμετωπίζεται η πραγματικότητα.. ζήτω ο κομπλεξισμός.. ζήτω ο λαϊκισμός... ζήτω η μικροπρέπεια κ η στενομυαλιά... ζήτω η γύμνια κ η ψευτοκουλτούρα των δήθεν κ των αδικημένων μίζερων ανθρώπων...".

Παράλληλα, ανέβασε και το photostory της συνέντευξής του και ανέφερε στη λεζάντα: "1936 αλήθειες, τα ψέματα να τα λέτε εσείς...".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ