ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστοι πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία του διαιτητή Ευαγγέλου

SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Άγνωστοι πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία που διαμένει ο διαιτητής Άγγελος Ευαγγέλου. Διενεργεί προανάκριση η Ασφάλεια Αττικής.

Στόχος αγνώστων έγινε ο διαιτητής VAR της αναμέτρησης Βόλος-Ολυμπιακός, Άγγελος Ευαγγέλου σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από το αστυνομικό ρεπορτάζ, καθώς τα ξημερώματα της Δευτέρας άγνωστοι που πέταξαν κροτίδα στην πολυκατοικία που διαμένει, στην περιοχή του Ζωγράφου.

Σύμφωνα με την αστυνομία, άγνωστοι πλησίασαν το πλαϊνό τζάμι της πολυκατοικίας και πέταξαν στο εσωτερικό μία κροτίδα προκαλώντας μικρές υλικές ζημιές. Μάλιστα, όταν οι αστυνομικές δυνάμεις βρέθηκαν στο σημείο οι δράστες είχαν φύγει.

Η είσοδος της πολυκατοικίας όπου πραγματοποιήθηκε επίθεση με κροτίδα και όπου διαμένει ο διαιτητής, που ήταν στο VAR, στην αναμέτρηση Βόλος β Ολυμπιακός για την 16η αγωνιστική της Superleague. Τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 και συγκεκριμένα στη μία τη νύχτα, ομάδα αγνώστων βρέθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου και αφού έσπασαν το τζάμι της εισόδου της πολυκατοικίας πέταξαν μέσα στο χώρο κροτίδα. Από την επίθεση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ η Αστυνομία φτάνοντας στο χώρο διαπίστωσε ότι στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας διαμένει ο διαιτητής και την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αθλητικής Βίας Ασφάλειας Αττικής, αφού πρώτα η σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και περισυνέλεξε και υπολείμματα της κροτίδας.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Η είσοδος της πολυκατοικίας όπου πραγματοποιήθηκε επίθεση με κροτίδα και όπου διαμένει ο διαιτητής, που ήταν στο VAR, στην αναμέτρηση Βόλος β Ολυμπιακός για την 16η αγωνιστική της Superleague. Τα ξημερώματα της Δευτέρας 23 Δεκεμβρίου 2019 και συγκεκριμένα στη μία τη νύχτα, ομάδα αγνώστων βρέθηκε στην περιοχή του Ζωγράφου και αφού έσπασαν το τζάμι της εισόδου της πολυκατοικίας πέταξαν μέσα στο χώρο κροτίδα. Από την επίθεση προκλήθηκαν μόνο υλικές ζημιές, ενώ η Αστυνομία φτάνοντας στο χώρο διαπίστωσε ότι στον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας διαμένει ο διαιτητής και την υπόθεση ανέλαβε το Τμήμα Αθλητικής Βίας Ασφάλειας Αττικής, αφού πρώτα η σήμανση πήρε δακτυλικά αποτυπώματα και περισυνέλεξε και υπολείμματα της κροτίδας. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Σημειώνεται πως κλιμάκιο της Σήμανσης πήρε δακτυλικά αποτυπώματα από τον χώρο και περισυνέλεξε και τα υπολείμματα της κροτίδας, ενώ η Ασφάλεια Αττικής διενεργεί προανάκριση.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ