ΕΛΛΑΔΑ

Άγνωστο αν θα αποφασίσει την Πέμπτη για Μαρινάκη η ΕΕΑ

Άγνωστο αν θα αποφασίσει την Πέμπτη για Μαρινάκη η ΕΕΑ
Μαρινάκης INTIME SPORTS

Η υπόθεση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού, Βαγγέλη Μαρινάκη, δεν είναι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Πέμπτης (5/11) της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Αναβολή δεν αποκλείεται να πάρει η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού για τον Βαγγέλη Μαρινάκη, καθώς δεν είναι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης της Πέμπτης (5/11).

Η υπόθεση του ιδιοκτήτη του Ολυμπιακού και το κατά πόσο ασκεί διοίκηση στους "ερυθρόλευκους" παρά τους περιοριστικούς όρους που του έχουν επιβληθεί από τον ανακριτή διαφθοράς Γιώργο Ανδρεάδη που χειρίζεται την υπόθεση της "εγκληματικής οργάνωσης" (απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο) είχε συζητηθεί στην Επιτροπή στις 22 Οκτωβρίου, έπειτα από δύο αναβολές, απόντος του Βαγγέλη Μαρινάκη τον οποίο είχαν εκπροσωπήσει οι δικηγόροι Θόδωρος Γιαννίκος, Βασίλης Δημακόπουλος.

Τότε είχε γίνει γνωστό ότι η απόφαση θα βγει αύριο Πέμπτη (5/11). Ωστόσο, η υπόθεση, την οποία έχουν αναλάβει ο συνταξιούχος νομικός Κώστας - Ιωσήφ Μανταίος και ο δικηγόρος παρ' Αρείω Πάγω Δημήτρης Παπασπύρου δεν είναι στην ημερήσια διάταξη της συνεδρίασης που έχει εκδοθεί. Αυτό ωστόσο, δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να συζητηθεί στα "διάφορα" θέματα της συνεδρίασης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ