ΕΛΛΑΔΑ

Αφαιρέσεις βαθμών για οφειλές σε Τρίκαλα και Κασσιόπη

FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ
(EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
FOOTBALL LEAGUE // ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΙΓΑΛΕΩ (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI SPORTS

Δύο ομάδες από την Super League 2 και την Football League τιμωρήθηκαν με αφαίρεση βαθμών αντίστοιχα. Πρόκειται για τις Κασσιόπη και Τρίκαλα.

Το διαιτητικό δικαστήριο αποφάσισε αφαίρεση βαθμών σε Κασσιόπη και Τρίκαλα για οφειλές προς ποδοσφαιριστές. Οι δύο ομάδες που αγωνίζονται σε Super League 2 και Football League έχουν διορία τρεις ημέρες να προχωρήσουν σε αποπληρωμή διαφορετικά η τιμωρία του θα είναι οριστική.

Τα Τρίκαλα τιμωρήθηκαν για τους Ζακουανί και Συρίοπουλο, ενώ η Κασσιόπη για τους Κοντό και Ζορμπά. Διαβάστε αναλυτικά τις αποφάσεις.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ

" Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Σαΐντ ΖΑΚΟΥΑΝΙ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 108/2019 τελεσίδικης απόφασης του Διαιτητικού Δικαστηρίου Ποδοσφαίρου Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΤΡΙΚΑΛΑ», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Ευσταθίου ΣΥΡΙΟΠΟΥΛΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 372/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΣΙΟΠΗ

" Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Αλεξάνδρου ΚΟΝΤΟΥ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 384/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας.

Επιβάλλει στην Π.Α.Ε. με την επωνυμία «Α.Ο. ΚΑΣΣΙΟΠΗ Π.Α.Ε.», μέχρι την πλήρη και ολοσχερή εξόφληση του αιτούντος ποδοσφαιριστή Παναγιώτη ΖΟΡΜΠΑ, κατά τα διαλαμβανόμενα στο διατακτικό της 385/2019 τελεσίδικης απόφασης της Α΄ Ε.Ε.Ο.Δ./Ε.Π.Ο., την ποινή της αφαίρεσης τριών (3) βαθμών από τον βαθμολογικό πίνακα του πρωταθλήματος που αγωνίζεται στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, εντός προθεσμίας τριών (3) εργάσιμων ημερών από την επόμενη ημέρα της κοινοποίησης της παρούσας".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ