STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ζήτησε αναβολή ο ΠΑΟΚ, διαφωνεί η ΑΕΚ

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÁÅÊ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI SPORTS

Οι εκπρόσωποι του ΠΑΟΚ ζήτησαν αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, καθώς θεωρούν απαραίτητη την παρουσία του διαιτητή, Γιώργου Κομίνη, ο οποίος επικαλέστηκε προσωπικούς λόγους και δεν έδωσε το παρών.

Ο ΠΑΟΚ, μέσω των εκπροσώπων του, ζήτησε την αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Ο λόγος, πίσω απ' τη συγκεκριμένη απόφαση, είναι η απουσία του διαιτητή του αγώνα, Γιώργου Κομίνη, ο οποίος μέσω επιστολής γνωστοποίησε πως δεν θα δώσει το παρών για προσωπικούς λόγους.

"Θεωρούμε ως ΠΑΕ ΠΑΟΚ η παρουσία του κ. Κομίνη είναι άκρως απαραίτητη στην διαδικασία. Ζητούμε την αναβολή της υπόθεσης και ζητούμε να υποχρεωθεί να παραστεί", ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Σημαιοφορίδης.

Ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για μη δίκαιη δίκη, αν δεν είναι παρών ο διαιτητής του αγώνα, ώστε να δώσει τις εξηγήσεις του. "Μας στερεί ένα πρωτάθλημα ο κ. Κομίνης και πρέπει να είναι εδώ να δώσει απαντήσεις σε όλους. Δεν θα είναι δίκαιη η κρίση χωρίς την παρουσία του διαιτητή", πρόσθεσε ο κ. Σημαιοφορίδης.

Απ' την πλευρά του, ο πρόεδρος του Πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Οργάνου της Super League, Σπύρος Καποδίστριας τόνισε πως δεν μπορεί να γίνει βίαιη προσαγωγή του κ. Κομίνη, αν και καταλαβαίνει τις ενστάσεις του Δικεφάλου.

"Πρέπει να διευκρινιστεί αν και κατά πόσο διαπίστωσε ότι υπάρχουν ασφαλείς τρόποι για να γίνει ο αγώνα. Κάλεσε τις ομάδες και αν τις κάλεσε πως το έκανε. Για να μπουν στον αγωνιστικό χώρο μετά τη διακοπή. Κάποιος καταστρέφει μία ομάδα και της στερεί ένα πρωτάθλημα. Πρέπει να έρθει εδώ για να καταθέσει ώστε να είμαστε βέβαιοι ότι είναι μία δίκαιη δίκη και μία δίκαιη απόφαση", ανέφερε ο Λάκης Σημαιοφορίδης.

Ο ΠΑΟΚ μέσω του Μάκη Γκαγκάτση επικαλέστηκε και τη διακοπή του πρωταθλήματος, άρα δεν υφίσταται το κατ επείγον: "Άλλωστε κύριε πρόεδρε, το πρωτάθλημα έχει διακοπεί. Αναφέρει ότι σήμερα δεν μπορεί να έρθει. Δεν έχουμε κανένα πρόβλημα, όποτε μπορείτε και μπορεί...".

Απ' την άλλη πλευρά, η ΑΕΚ δεν ήταν υπέρ της αναβολής και ζήτησε να εκδικαστεί άμεσα η υπόθεση. Μάλιστα επικαλέστηκε και την έγγραφη κατάθεση του κ. Αρετόπουλου για το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, χωρίς να αντιδράσει εκεί ο ΠΑΟΚ.

"Θα υπενθυμίσουμε στο δικαστήριο σας ότι το πρωτάθλημα διεκόπη εξαιτίας αυτών των γεγονότων και γι' αυτό τώρα δεν παίζουν οι ομάδες. Υπάρχει μία έκρυθμη κατάσταση που έχει προκαλέσει παγκόσμιο σάλο. Οποιαδήποτε αναβολή δεν θα είναι καλή για το πρωτάθλημα. Πρέπει να γίνει άμεση εκδίκαση. Αναβολή έστω και ωρών θα είναι κατά της υπόθεσης και κατά του ελληνικού ποδοσφαίρου", τόνισε μεταξύ άλλων η νομική εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Ελευθερία Ρίζου.

Ύστερα από σύσκεψη πέντε λεπτών, η επιτροπή Εφέσεων αποφάσισε να συνεχιστεί κανονικά η διαδικασία.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ