STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ζητά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ η Λίγκα για χορηγό

Ζητά τουλάχιστον 3.000.000 ευρώ η Λίγκα για χορηγό
INTIME SPORTS

Ποιες είναι οι προϋποθέσεις που έθεσε η Super League ώστε να συνάψει συμφωνία με τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο που θα αποτελέσει τον κεντρικό χορηγό της σεζόν 2015-2016. Ως ελάχιστη προσφορά τα 3 εκατ. ευρώ.

Η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος / υποβολής προσφορών για την Κεντρική Ανταποδοτική Χορηγία Πρωταθλήματος Super League. Οι ενδιαφερόμενοι, όπως γνωστοποίησε η Λίγκα, θα πρέπει να μελετήσουν τις ακριβείς προδιαγραφές και να υποβάλλουν εγγράφως, σύμφωνα με την πρόσκληση ενδιαφέροντος, τις προτάσεις τους το αργότερο μέχρι την Παρασκευή 25/9/2015 και ώρα 16:00 μμ..

Η Super League δεν συμφώνησε με ΟΠΑΠ και Stoiximan.gr, με αποτέλεσμα το πρωτάθλημα να έχει ξεκινήσει και να μην έχει βρεθεί κεντρικός χορηγός. Έτσι, η διοργανώτρια δημοσίευσε την Παρασκευή (18/9) την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος / υποβολής προσφορών για την Κεντρική Ανταποδοτική Χορηγία, στην οποία αναφέρονται όλα όσα ζητά η διοργανώτρια για να συμφωνήσει με τον "εκλεκτό".

Ανάμεσα στα άλλα, η Λίγκα καθιστά σαφές πως "οι προσφορές που θα έχουν ως όρο τη δέσμευση των επιμέρους ΠΑΕ –μελών της Super League περί μη προβολής ανταγωνιστών του Προσφέροντα στον ιματισμό ή στις γηπεδικές εγκαταστάσεις ή σε άλλα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν στην κυριότητα ή εκμετάλλευση ή χρήση αυτών, δεν θα γίνονται αποδεκτές".

Η ελάχιστη προσφερόμενη αποδεκτή αμοιβή για την αγωνιστική περίοδο 2015-16 ορίζεται το ποσό των τριών εκατομμυρίων (3.000.000,00) ευρώ (περιλαμβανομένου του Φ.Π.Α.), ενώ στην έννοια της αγωνιστικής περιόδου και στο αντικείμενο της σύμβασης περιλαμβάνονται όλοι οι αγώνες του πρωταθλήματος ανδρών της Super League κανονικής περιόδου, playoff και τυχόν αγώνων κατάταξης (μπαράζ). Ειδικά για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο (2015-16), η σύμβαση θα εκκινήσει χρονικά την 6η ή 7η αγωνιστική του Α’ Γύρου.

Σύμφωνα με τη Λίγκα, το 20% της προσφερόμενης αμοιβής θα καταβάλλεται με την υπογραφή της σύμβασης. Η εξόφληση τουλάχιστον του ενενήντα τοις εκατό (90%) του συνολικού ποσού της αμοιβής (ανά αγωνιστική περίοδο) θα πρέπει να επέρχεται το αργότερο με τη λήξη της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος και πριν την έναρξη των play-off. Στα παρακάτω λινκ μπορείτε να διαβάσετε επακριβώς όλα όσα ζητά η Super League από τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο για να αποτελέσει τον κεντρικό χορηγό της νέας σεζόν.

Αυτά ζητά η Super League

Προνόμια του νέου χορηγού

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ