STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Υπέγραψε και έκανε προπόνηση με τον Πανιώνιο ο Μασούρας

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΚΝΙΕΒΙΝΟ ΤΗΣ ΠΟΛΩΝΙΑΣ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΠΟΓΚΟΝ ΣΤΣΕΣΙΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο 23χρονος δεξιός μπακ, Γιάννης Μασούρας, υπέγραψε στον Πανιώνιο για ένα χρόνο ως δανεικός από τον Ολυμπιακό και μάλιστα την Τετάρτη (28/8) έκανε προπόνηση με τους "κυανέρυθρους".

Οριστικοποιήθηκε ο δανεισμός του Γιάννη Μασούρα από τον Ολυμπιακό στον Πανιώνιο. Ο 23χρονος δεξιός μπακ υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο και θα προσπαθήσει να βοηθήσει τους κυανέρυθρους στο δύσκολο πρωτάθλημα, το οποίο έχει ξεκινήσει γι' αυτούς με ήττα από τον Βόλο και, ασφαλώς, με -6 λόγω άδειας που δεν εξασφαλίστηκε.

Πέρυσι ο Μασούρας, που έκανε προπόνηση με τον Πανιώνιο την Τετάρτη (28/8), πραγματοποίησε συνολικά 11 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδος, ενώ σκόραρε ένα γκολ και έδωσε μία ασίστ.

Οι τρεις συμμετοχές έγιναν με τη φανέλα του Ολυμπιακού και οι οκτώ με τον Πανιώνιο, στον οποίο είχε παίξει και πέρυσι ως δανεικός το τελευταίο εξάμηνο της σεζόν που ολοκληρώθηκε.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ