ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Οσμάν η Λαμία, επιστροφή για Μπρίτο, Ντουρίτσκοβιτς στην Ξάνθη

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÎÁÍÈÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÎÁÍÈÇ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: REPORTER IMAGES / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Στο παιχνίδι με το οποίο πέφτει η αυλαία της 5ης αγωνιστικής η Λαμία που ακόμα δεν έχει σημειώσει νίκη σοτ πρωτάθλημα υποδέχεται την Ξάνθη.

Με την αναμέτρηση Λαμία-Ξάνθη που θα διεξαχθεί την Δευτέρα ολοκληρώνεται η 5η αγωνιστική της Super League. Οι γηπεδούχοι που δεν έχουμε ακόμα νίκη στο πρωτάθλημα θα παραταχθούν με σκοπό το τρίποντο με τον Μάκη Χάβο να έχει μόνο μια απουσία, αυτή του Οσμάν.

Η αποστολή της Λαμίας αποτελείται από τους: Σαράνοφ, Μελίσσα, Μπαντή, Βασιλαντονόπουλο, Αντέτζο, Καρυπίδη, Αναστασιάδη, Σκόνδρα, Βάντερσον, Ασίγκμπα, Καραγκούνη, Πλιάτσικα, Μπερτόγλιο, Μαστούρ, Δημούτσο, Επστάιν, Μπλάζιτς, Μπουλουλή, Μπαράλες, Καραμάνο.

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΓΙΑ ΜΠΡΙΤΟ, ΝΤΟΥΡΙΤΣΚΟΒΙΤΣ

Σε αντίθεση στην Ξάνθη ο Ράσταβατς υπολογίζει τόσο στον Ντουρίτσκοβιτς που ήταν τιμωρημένος όσο και τον Μπρίτο που ήταν για αρκετό καιρό εκτός δράσης.

Το σχετικό δελτίο Τύπου αναφέρει: "Το πρωινό της Κυριακής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή» με αντίπαλο τη Λαμία εκτός έδρας. Μετά το τέλος των σημερινών ασκήσεων τακτικής και στατικών φάσεων ο Μίλαν Ράσταβατς ανακοίνωσε την 19μελή αποστολή για το δεύτερο φετινό εκτός έδρας παιχνίδι που απαρτίζεται από τους: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλη, Σιλλά, Μπαξεβανίδη, Κασάδο, Λισγάρα, Αλμέιδα, Μελιόπουλο, Τζουρίτσκοβιτς, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Κοβάσεβιτς, Κίκε, Καντά, Κάστρο, Γέντρισεκ, Σουλεϊμάν και Μπρίτο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ