ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Ντουρίτσκοβιτς, Φλίσκα η Ξάνθη, εκτός οι Δερμιτζάκης, Μιχόγεβιτς στον ΟΦΗ

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ / ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ (ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI

Η Ξάνθη που ψάχνει την πρώτη της νίκη υποδέχεται την Κυριακή τον ΟΦΗ που επίσης αγνοεί τη νίκη μετά από τρεις αναμετρήσεις.

Δυο ομάδες που ακόμα δεν έχουν νίκη στο πρωτάθλημα αναμετρούνται την Κυριακή καθώς η Ξάνθη θα υποδεχθεί τον ΟΦΗ στα Πηγάδια. Για τους γηπεδούχους υπάρχει η απουσία των Ντουρίτσκοβιτς και Φλίσκα με το σχετικό δελτίο Τύπου να αναφέρει:

"Το Σάββατο το μεσημέρι ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Xanthi FC για το παιχνίδι της 4ης αγωνιστικής της Super League «Σουρωτή» και την τρίτη εντός έδρας αναμέτρηση, αυτή τη φορά με τον ΟΦΗ.

Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά τις τελευταίες του οδηγίες σε θέματα τακτικής και στατικές φάσεις ανακοίνωσε την αποστολή της ομάδας που απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές:

Ζίβκοβιτς, Σταθάκης, Μπαξεβανίδης, Σiλλά, Κασάδο, Λισγάρας, Αλμέιδα, Θυμιάνης, Καμαρά, Ντε Λούκας, Σαρπόνγκ, Κοβάσεβιτς, Κίκε, Σουλεϊμάν, Καντά, Κάστρο, Γέντρισεκ, Μελιόπουλος".

ΧΩΡΙΣ ΔΕΡΜΙΤΖΑΚΗ, ΜΙΧΟΓΕΒΙΤΣ Ο ΟΦΗ

Απουσίες αντιμετωπίζει και ο Νίκος Παπαδόπουλος καθώς εκτός έμειναν οι Δερμιτζάκης και Μιχόγεβιτς ενώ και οι Κρητικοί θα ψάξουν στην Ξάνθη την πρώτη φετινή τους νίκη με την επιστροφή στην Super League.

Το δελτίο Τύπου σημειώνει:

"Με προπόνηση που έγινε το Σάββατο (22/9) το πρωί στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο, ο ΟΦΗ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του, για το παιχνίδι στην Ξάνθη (Κυριακή, 4μμ).

Ο Νίκος Παπαδόπουλος επέλεξε για την αποστολή 20 ποδοσφαιριστές.

Αυτοί είναι οι:Στρέζος, Σωτηρίου, Παπάζογλου, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Μπολάκης, Ποτουρίδης, Δεληγιαννίδης, Νάστος, Παπαστεριανός, Νέιρα, Κυριακίδης, Μεγιάδο, Κοροβέσης, Βουό, Κουτσιανικούλης, Ντίνας, Πλατέλλας, Σάσι, Αραβίδης.

Εκτός αποστολήςέμειναν οι Δερμιτζάκης (τραυματίας), Νοικουράκης (αγωνίζεται με την Κ19), Αργυρόπουλος, Μιχόγεβιτς, Οικονόμου, Πλευράκης.

Η αποστολή του ΟΦΗ μετά το παιχνίδι της Κυριακής, θα παραμείνει στην Ξάνθη για το παιχνίδι Κυπέλλου, που ακολουθεί την επόμενη Τετάρτη και επιστρέφει την Πέμπτη στο Ηράκλειο.

Οι παίκτες που είναι εκτός αποστολής θα κάνουν προπονητικό πρόγραμμα στο Βαρδινογιάννειο αθλητικό κέντρο".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ