ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χωρίς Μανούσο - Ενσικουλού ο Ατρόμητος, με Κρίζμαν ο ΠΑΣ Γιάννινα

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος υποδέχεται χωρίς τους Γιώργο Μανούσο και Κλαρκ Ενσικουλού τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος δεν θα έχει στο Περιστέρι τον Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, αλλά θα έχει τον Σάντι Κρίζμαν.

Ατρόμητος και ΠΑΣ Γιάννινα συγκρούονται στο Περιστέρι (7/10, 19:00) στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League κι ο τεχνικός των Περιστεριωτών, Νταμίρ Κάναντι, δεν υπολογίζει στους Γιώργο Μανούσο και Κλαρκ Ενσικουλού, οι οποίοι έτσι κι αλλιώς τις τελευταίες ημέρες ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου: Μέγιερι, Μπρούνο, Καρασαλίδης, Μούγιακιτς, Βασιλακάκης, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ούμπιδες, Ρισβάνης, Μάντσον, Ουγκράι, Κουλούρης, Θεοδωράκης, Νάτσος, Κωτσόπουλος, Σάκιτς, Γαρουφαλιάς, Κιβρακίδης και Μπουσούλατζιτς.

Από την άλλη, ο Γιάννης Πετράκης δεν υπολογίζει στον 26χρονος Έλληνα αμυντικό, Αλέξανδρο Αποστολόπουλο, αλλά θα έχει στη διάθεσή του τον 29χρονο Κροάτη εξτρέμ, Σάντι Κρίζμαν, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που τον ταλαιπωρούσε. Εκτός είναι κι ο Λεό Μπαπτίστ, ο οποίος αναμένεται να επιστρέψει το Δεκέμβριο.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Μιχαήλ Ν., Μιχαήλ Α., Τζημόπουλος, Λίλα, Σκόνδρας, Σιόντης, Kακούμπα, Ευαγγέλου, Μπουκουβάλας, Τσικάρσκι, Κάστρο, Νικολιάς, Βιντάλ, Γιάκος, Kρίζμαν, Kούζικ, Μυστακίδης, Ξύδας και Αθανασιάδης.

O Ατρόμητος βρίσκεται με 13 βαθμούς στην κορυφή του πρωταθλήματος, ενώ ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει έξι και βρίσκεται στην 11η θέση της βαθμολογίας.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ