STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός με Αστέρα

Χωρίς κόσμο ο Ολυμπιακός με Αστέρα
INTIME SPORTS

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας αποφάσισε να διεξαχθεί χωρίς κόσμο το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα για όσα συνέβησαν από τους οπαδούς των Πειραιωτών στο ματς με την Βέροια.

Κλειστό θα είναι το γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης" για το ματς του Ολυμπιακού με τον Αστέρα. Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Λίγκας αποφάσισε να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών η αναμέτρηση των Πειραιωτών με τους Αρκάδες για όσα συνέβησαν από τους "ερυθρόλευκους" οπαδούς στο ματς με την Βέροια στην πρωτεύουσα της Ημαθίας.

Παράλληλα, η ΠΑΕ Ολυμπιακός καλείται να πληρώσει πρόστιμο 43.000 ευρώ, ενώ ποσό τιμωρίας υπάρχει και για τον Ηρακλή, τον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ποινή για την ομάδα του Πειραιά είναι εφέσιμη, ενώ να τονιστεί ότι έγινε χρήση βίντεο για τα καπνογόνα που έπεσαν στο 19ο και στο 40ο λεπτό.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 9ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΠ Ηρακλής: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ Ολυμπιακός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 31/10/2015 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ’ αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.), στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, στην υπ΄ αριθμ. 4832/15/2002817 Έκθεση της Αστυνομίας και σε συνδυασμό με το οπτικοακουστικό υλικό του αγώνα»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή σαράντα τριών χιλιάδων ευρώ και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για μία (1) αγωνιστική

Γ) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή εννέα χιλιάδων ευρώ.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: χρηματική ποινή τεσσάρων χιλιάδων ευρώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ