STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χωρίς γκολ στα Πηγάδια Ξάνθη και ΑΕΛ

Χωρίς γκολ στα Πηγάδια Ξάνθη και ΑΕΛ
ΑΕΛ, Ξάνθη

Ξάνθη και ΑΕΛ τέθηκαν αντιμέτωποι το Σάββατο (5/8) στα Πηγάδια σε φιλική αναμέτρηση που ολοκληρώθηκε χωρίς να μπει γκολ. Δοκιμές από Ράσταβατς και Πάους, παρών στο γήπεδο ο Χρήστος Πανόπουλος.

Η Ξάνθη υποδέχθηκε την ΑΕΛ σε φιλικό παιχνίδι που έγινε το Σάββατο (5/8) και το οποίο ξεκίνησε τελικά μετά τις 19.00, λόγω της ζέστης. Στο 0-0 έμειναν οι δύο ομάδες, παρουσία αρκετών οπαδών, μεταξύ των οποίων και ο μεγαλομέτοχος της ξανθιώτικης ΠΑΕ, Χρήστος Πανόπουλος.

Στις καλύτερες φάσεις του αγώνα, στο 6' ο Ρότσε νικήθηκε από τον Μπόζοβιτς σε τετ α τετ, ενώ στο 36' το σουτ του Γέντρισεκ πέρασε άουτ. Στο δεύτερο μέρος, στο 47', η ΑΕΛ απείλησε με σουτ του Κρητικού.Στο 51' και στο 52' ο Ντε Λούκας, στο 54' ο Μπρίτο, στο 58' ο Κασάδο και στο 62' ο Ντε Λούκας είχαν ευκαιρίες για τους γηπεδούχους με το παιχνίδι να τελειώνει με το άστοχο σουτ του Κριζμάν.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Στέφανος Κουμπαράκης της ΕΠΣ Θράκης, πρώτος βοηθός ο Κούλα Χουσεΐν της ΕΠΣ Ξάνθης, δεύτερος βοηθός ο Δημητριάδης της ΕΠΣ Θράκης και 4ος διαιτητής ο Παναγιώτης Τσοπουλίδης της ΕΠΣ Ξάνθης.

Ξάνθη (Μίλαν Ράσταβατς): Ζίβκοβιτς, Κασάδο, Μπαξεβανίδης, Φλίσκας, Λισγάρας, Ντε Λούκας, Καμαρά, Λουσέρο (46' Μεχία), Ρότσε, Μπρίτο, Γέντρισεκ.

ΑΕΛ (Αντρέ Πάους): Μπόζοβιτς, Ρέντζας, Φάρκας, Γουάλας, Ζίζιτς, Ανδρεόπουλος, Αναστασόπουλος, Λεοζίνιο, Κουτσιανικούλης, Ναζλίδης, Ντέλετιτς. Έπαιξαν και οι: Θεοδωρόπουλος, Κριζμάν, Κόντορ, Ντοντό, Φατιόν, Λαμπρόπουλος, Γκόλιας, Κρητικός, Μασούρας, Γιαννιτσάνης, Ναβάρο.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ