STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Χ-ωρίς ουσία, Καλλονή και Λεβαδειακός στο 0-0

Χ-ωρίς ουσία, Καλλονή και Λεβαδειακός στο 0-0
INTIME SPORTS

Καλλονή και Λεβαδειακός αναδείχθηκαν ισόπαλοι 0-0 στον κάκιστο, λόγω βροχής, αγωνιστικό χώρο του Δημοτικού Σταδίου της Μυτιλήνης για την 8η αγωνιστική της Super League.

Σ' ένα από τα χειρότερα ποιοτικά ματς της τρέχουσας σεζόν στη Super League, Καλλονή και Λεβαδειακός έμειναν ισόπαλοι χωρίς τέρματα στη Λέσβο, για το ματς που άνοιξε χρονικά την αυλαία της 8ης αγωνιστικής της Super League.

Λίγες οι φάσεις, πολλά τα σκληρά μαρκαρίσματα, μηδαμινή δημιουργία και ποιότητα. Ελαφρυντικό ο βαρύς αγωνιστικός χώρος λόγω της βροχής που έπεφτε διαρκώς στον νησί του Βορειοανατολικού Αιγαίου. Συμπληρώνουν ένα μήνα χωρίς νίκη οι "σαρδέλες", τελευταία αυτή της 26ης Σεπτεμβρίου, εντός έδρας, με τον Παναιτωλικό (5-1).

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τους Βοιωτούς, μετά από αυτή της προηγούμενης (7ης) αγωνιστικής με 2-2, απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Μετά από οκτώ αγωνιστικές η μεν Καλλονή έχει συγκεντρώσει μόλις 6 βαθμούς, ο δε Λεβαδειακός έχει φθάσει αισίως τους 11.

Χ-ωρίς ουσία, Καλλονή και Λεβαδειακός στο 0-0
INTIME SPORTS

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης

Διαιτητής:Ιωάννης Παπαδόπουλος

Βοηθοί: Αλέξανδρος Γρεβενής, Βασίλειος Λάμπρου

4ος: Αριστείδης Βάτσιος

Γκολ: -

ΚΑΛΛΟΝΗ: Χογκ, Τσαμπούρης, Ούκα, Αναστασιάδης, Γιορέντε, Καλτσάς, Κεϊτά, Μπαργκάν (82' Μπουρούς), Γεωργίου, Σάμπα, Μανούσος

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Τσιντώτας, Τριποτσέρης, Ουόν, Μανωλάς, Νικολάου, Γιακουμάκης, Στάθης, Φαβάλι (68' Γιάχιτς), Ναβάρο (91' Μίνγκας), Μαχαίρας (83' Ρομέου), Μάντζιος

Κάρτες: 7' Μπαργκάν, 38' Καλτσάς, 44' Σάμπα / 24' Τριποτσέρης, 68' Νικολάου, 81' Μαχαίρας, 88' Ναβάρο

Κόκκινες:-

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα

Το φιλμ του αγώνα

Η βροχή που έπεφτε στη Λέσβο δημιούργησε αρκετά προβλήματα στους ποδοσφαιριστές, από την εκκίνηση της αναμέτρησης. Δύσκολες πάσες, εμπόδια στην κυκλοφορία της μπάλας και συνεπώς κακό θέαμα. Στο τέταρτο λεπτό, ο Μπαργκάν έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ. Στο 13' ο Λεβαδειακός δημιούργησε την πρώτη ουσιαστική ευκαιρία στην αναμέτρηση, όταν ο Μάντζιος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Ούκα έδιωξε την τελευταία στιγμή πριν ο Ναβάρο βρεθεί σε θέση βολής απέναντι από τον Χογκ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Σάμπα, έκανε ωραία κίνηση και μετά επιχείρησε το σουτ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε πάνω από την εστία του Τσιντώτα. Στο 23ο λεπτό, ο Αναστασιάδης έστρωσε στον Καλτσά, αλλά το σουτ του δευτέρου ήταν κακό με αποτέλεσμα να περάσει ψηλά άουτ. Κακή και η απευθείας εκτέλεση φάουλ του Σάμπα, δύο λεπτά μετά.

Χ-ωρίς ουσία, Καλλονή και Λεβαδειακός στο 0-0
INTIME SPORTS

Βροχή τα φάουλ, ανυδρία στις φάσεις

Οι φιλοξενούμενοι έφθασαν στη δεύτερη καλή τους στιγμή στο 34ο λεπτό, με τον Χογκ όμως να μπλοκάρει το σουτ του Μαχαίρα. Η απάντηση της Καλλονής ήρθε στο αμέσως επόμενο λεπτό με τον Αναστασιάδη να πιάνει την κεφαλιά μετά την εκτέλεση φάουλ του Σάμπα, αλλά τον Τσιντώτα να μπλοκάρει την μπάλα.

Η βροχή μετά το πρώτο ημίχρονο δυσχαίρεινε την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου, με αποτέλεσμα η κυκλοφορία της μπάλα στο δεύτερο ημίχρονο να γίνει ακόμη πιο δύσκολη. Οι δύο ομάδες υπέπιπταν σε πολλά λάθη, αδυνατούσαν να αλλάξουν συνεχόμενες φάσεις.

Οι οιεσδήποτε απειλητικές προσπάθειες προερχόταν από κάποια αναμπουμπούλα στην περιοχή του αντιπάλου. Η αμυντικοί, όμως, των δύο ομάδων έβρισκαν πάντα τον τρόπο να διώχνουν την μπάλα. Όπως κι ο διαιτητής το δικό τους να τιμωρεί πειθαρχικά τα άτσαλα μαρκαρίσματα γηπεδούχων και φιλοξενούμενων.

Χ-ωρίς ουσία, Καλλονή και Λεβαδειακός στο 0-0
INTIME SPORTS

Εύκολο απόγευμα για Τσιντώτα και Χογκ

Στο 70ό λεπτό ο Μανούσος έκανε την κεφαλιά, αλλά αυτή δεν αποτέλεσε ικανή κι αναγκαία συνθήκη ώστε να απειληθεί ο Τσιντώτας. Ίδια η κατάληξη και της φάσης του επομένου λεπτού, όταν ο Καλτσάς δοκίμασε το σουτ.

Τέλος στο 90', ο Ρομέου πήρε την κεφαλιά εκμεταλλευόμενος την αρρυθμία στην άμυνα της Καλλονής αλλά πολύ κακό για το τίποτα. Ο διεθνής Μαλτέζος γκολκίπερ των "σαρδελών", Άντριου Χογκ, δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα.

Ο MVP του αγώνα

Ίσως, ο Βίτορ Σάμπα. Ο Βραζιλιάνος ήταν ο μόνος παίκτης όχι μόνο της Καλλονής, αλλά γενικά που έδειξε να είχε την περισσότερη διάθεση να παλέψει παρά τις αντιξοότητες του κακού αγωνιστικού χώρου. Πήρε προσπάθειες, κέρδισε φάουλ. Ανέλαβε την εκτέλεση των περισσοτέρων εξ' αυτών. Η Καλλονή βασίζει πολλά πάνω του και μέχρι τώρα δεν έχει ανταποκριθεί στις προσδοκίες των νησιωτών. Ίσως αυτό το ματς να αποτελέσει το εφαλτήριο για καλύτερες εμφανίσεις στη συνέχεια.

Χ-ωρίς ουσία, Καλλονή και Λεβαδειακός στο 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Η φάση του αγώνα

Αυτή της αψιμαχίας του 81ου λεπτού. Μανούσος και Μαχαίρας δεν μπορούν να βρουν την μπάλα, μπλέκονται μεταξύ τους και τσακώνονται χωρίς λόγο. Τα νεύρα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων εκδηλώθηκαν, καθώς δεν τους έβγαιναν οι προσπάθειες. Αυτό το ματς είχε περισσότερα φάουλ και νεύρα, παρά ποδόσφαιρο.

Χ-ωρίς ουσία, Καλλονή και Λεβαδειακός στο 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο διαιτητής

Ο Ιωάννης Παπαδόπουλος δεν είχε την πολύ δύσκολη φάση να αντιμετωπίσει αλλά τα πολύ άτσαλα (και λόγω αγωνιστικού χώρου) μαρκαρίσματα των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων. Πολλά τα νεύρα, ενδεικτική η φάση του Μανούσου με τον Μαχαίρα. Έβγαλε από την τσέπη του επτά κίτρινες κάρτες, είναι αλήθεια ότι θα μπορούσε να βγάλει περισσότερες. Καλή η προσέγγισή του στο ματς.

Χ-ωρίς ουσία, Καλλονή και Λεβαδειακός στο 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μας άρεσε

Δύσκολο να βρεις κάτι που να άρεσε από το συγκεκριμένο ματς. Οι φωνές του Μάντζιου στους ποδοσφαιριστές να επιτεθούν αντί να χρονοτριβούν δείχνει ένα προπονητή που αντιλαμβάνεται τη θέση του και παίζει για τη νίκη. Ειδικά σε ματς, τα οποία είναι "εξάποντα". Η εμφάνιση του Σάμπα, επίσης. Ο Βραζιλιάνος έπαιρνε την μπάλα, την κουβαλούσε, προσπαθούσε να δημιουργήσει φάσεις για την Καλλονή. Πήρε προσπάθειες, έστω κι αν δεν του βγήκαν όλες.

Δεν μας άρεσε

Ο αγωνιστικός χώρος στη Μυτιλήνη. Καλλονή και Λεβαδειακός δεν είναι σίγουρα οι δύο πιο ποιοτικές ομάδες της Super League. Αυτό γίνεται ακόμη περισσότερο οφθαλμοφανές όταν ο αγωνιστικός χώρος είναι κακός. Έπεσε βροχή, αλλά αυτό δεν μπορεί να αποτελεί δικαιολογία. Η κυκλοφορία της μπάλας αδύνατη σε ορισμένα σημεία, η μπάλα έπαιρνε διαφορετική τροχιά από αυτή που είχαν σχεδιάσει οι ποδοσφαιριστές.

Χ-ωρίς ουσία, Καλλονή και Λεβαδειακός στο 0-0
ACTION IMAGES PRESS AGENCY
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ