STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Ωκεανίς": Τα τρία "ύποπτα" προς αναβολή λόγω κακοκαιρίας ματς

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΕΞΑΡΧΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα παιχνίδια της 22ης αγωνιστικής της Super League σε Ξάνθη, Τρίπολη και Λαμία θεωρούνται από τα στελέχη της Λίγκας ως τα πιο "επικίνδυνα" για αναβολή λόγω καιρικών συνθηκών το Σαββατοκύριακο.

Μέχρι και σενάριο αναβολής όλων των αγώνων της 22ης αγωνιστικής της Super League "κυκλοφόρησε" χθες μετά τις αναφορές πολλών ιστοσελίδων σχετικά με τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες που θα επικρατήσουν το Σαββατοκύριακο στη χώρα μας, αλλά τελικά μόνο τρία είναι τα "επικίνδυνα" προς αναβολή ματς σύμφωνα με τις συζητήσεις και τις εκτιμήσεις που έχουν κάνει στη Λίγκα. Χωρίς αυτό να συνεπάγεται, βέβαια, ότι σίγουρα θα αναβληθούν αυτά τα τρία συγκεκριμένα παιχνίδια.

Πρόκειται για τους αγώνες Ξάνθη - Λεβαδειακός (Σάββατο, 16.00, πρόβλεψη για -2 βαθμούς Κελσίου), Αστέρας - Ατρόμητος (Σάββατο, 17.15, πρόβλεψη για 2 βαθμούς Κελσίου με χιονόπτωση) και Λαμία - ΑΕΛ (Κυριακή, 19.00, πρόβλεψη για -2,5 βαθμούς Κελσίου με χιονόπτωση). Ίσως, μάλιστα αυτό το παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής στην πρωτεύουσα της Φθιώτιδας να είναι το πιο... "ύποπτο" για αναβολή.

Σε κάθε περίπτωση η Λίγκα προσπαθεί να λάβει τα μέτρα της για τους αγωνιστικούς χώρους, αν και πάντα η τελική απόφαση ανήκει στους διαιτητές...

Το Sport24.gr, με τη βοήθεια του "deltiokairou.gr", σας παρουσίασε χθες (Τετάρτη, 20/2) τις καιρικές συνθήκες που θα επικρατούν κατά τη διάρκεια των προγραμματισμένων αγώνων... Χιονόπτωση σε Τρίπολη και Λαμία, δυνατός αέρας σε ΟΑΚΑ και Νέα Σμύρνη, βροχή στο "Γ. Καραϊσκάκης". Αναλυτικά...

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ