STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ωκεανίς: Κυνηγούν τους πάγκους στο ΟΑΚΑ

Ωκεανίς: Κυνηγούν τους πάγκους στο ΟΑΚΑ

Ο αέρας είναι πολύ ισχυρός στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα να... κυνηγάνε τους πάγκους και εκφράζεται ανησυχία για το αν θα μπορεί να ξεκινήσει και να διεξαχθεί ομαλά το ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης.

Οι καιρικές συνθήκες μόνο καλές δεν είναι στο Λεκανοπέδιο λόγω του φαινομένου "Ωκεανίς" που πλήττει τη χώρα και στο Μαρούσι η κατάσταση είναι ακόμα πιο δύσκολη. Η θερμοκρασία είναι πολύ χαμηλή, πέφτει βροχή, αλλά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ο δυνατός αέρας, ο οποίος παίρνει τους πάγκους από τη θέση τους και τους... κυνηγούν οι άνθρωποι του γηπεδού, ενώ μάζεψαν τις πινακίδες.

Ως εκ τούτου, δεν μπορεί παρά να εκφράζεται ανησυχία για το αν θα μπορεί να ξεκινήσει και να διεξαχθεί ομαλά το ΑΕΚ - Απόλλων Σμύρνης για την 22η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. H σέντρα είναι προγραμματισμένη για τις 19:30.

Να τονιστεί πως αν το ματς είτε δεν ξεκινήσει είτε σταματήσει κατά τη διάρκειά του όπως έγινε στο Ξάνθη - Λεβαδειακός, θα πρέπει να διεξαχθεί αύριο (24/2) την ίδια ώρα. Όμως, την Τρίτη (26/2, 19:30) η Ένωση έχει τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο, επομένως τίθεται ζήτημα με το 48ωρο από το ένα ματς στο άλλο. Εν αναμονή, λοιπόν...

VIDEO από το ΟΑΚΑ πριν από δυο ώρες:

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ