STOIXIMAN SUPER LEAGUE

"Βροχή" τα γκολ, ισόπαλοι 3-3 ΑΕΚ κι Ατρόμητος

"Βροχή" τα γκολ, ισόπαλοι 3-3 ΑΕΚ κι Ατρόμητος
INTIME SPORTS

ΑΕΚ κι Ατρόμητος αναδείχθηκαν ισόπαλοι 3-3, σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στα Σπάτα το πρωί του Σαββάτου.

Αποκλειστικά για τα… μάτια του Δέλλα και του Γρηγορίου ήταν το σημερινό φιλικό στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων, καθώς έγινε κεκλεισμένων των θυρών. Όμως ο κόσμος στερήθηκε το όμορφο θέαμα που έδωσαν ΑΕΚ και Ατρόμητος καθώς το ματς έληξε 3-3. Και μάλιστα και έξι γκολ του παιχνιδιού, μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο.

Βεβαίως το σημαντικό και για τους δυο προπονητές, ήταν πως έκαναν τα αγωνιστικά τους πειράματα και έδωσαν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που μέχρι τώρα είχαν παίξει λίγο μέσα στη σεζόν. Πάντως η αλήθεια είναι πως ειδικά ο Δέλλας θα πρέπει να προβληματίστηκε με αμυντική λειτουργία της ομάδας στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με 1-0 και 3-1, με τον Μπρίτο να ανοίγει το σκορ και στη συνέχεια τον Μαρσελίνιο και τον Κούρο να βρίσκουν δίχτυα. Η ΑΕΚ ισοφάρισε αρχικά σε 1-1 με εύστοχο πέναλτι του Μπουονανότε, το οποίο κέρδισε ο Κορδέρο. Και στη συνέχεια έφερε το παιχνίδι από το 3-1 στο 3-3, χάρη στον Έλντερ Μπαρμπόζα.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ μπήκε ως αλλαγή στο δεύτερο ημίχρονο και αρχικά μείωσε σε 3-2 με όμορφη ατομική ενέργεια. Ενώ πέντε λεπτά πριν από την λήξη, ο Μπαρμπόσα εκτέλεσε φάουλ στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Κολοβέτσιος στην επαναφορά ισοφάρισε.

Από το φιλικό στα Σπάτα απουσίαζαν οι διεθνής Μάνταλος, Αραβίδης, Τζανετόπουλος, Βάργκας και Μπαρόχα. Ενώ ο Δέλλας δεν έδωσε καθόλου χρόνο συμμετοχής στον Μιχάλη Μπακάκη. Ο διεθνής ακραίος μπακ έχει μπει ξανά στους κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και μάλιστα σε χρόνο ρεκόρ από τότε που έκανε την επέμβαση. Αλλά ακόμα δεν είναι απολύτως έτοιμος για χρόνο συμμετοχής σε παιχνίδι.

ΑΕΚ: Ανέστης (46’ Βούρας), Βασιλαντωνόπουλος (62’ Γκάλο), Αρθο, Κολοβέτσιος, Σοϊλέδης (62’ Πεταυράκης), Κορδέρο (62’ Μπαρμπόζα),Σιμόες (46’ Ανδρεόπουλος), Ανάκογλου, Γροντής (62’ Γιόχανσον), Μπουονανότε (68’ Φαγιέ), Κρισάντους

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ:Θεοδωράκης, Χριστόφ, Θεολόγου, Μπιτόλο(46’ Κούρος), Κοντοές (46’ Κιβρακίδης), Γοδόι (46’ Ουσέρο), Μπάλλας, Στόιτσεφ, Ούμπιδες (46’ Μαρσελίνιο), Μπρίτο, Λε Ταλέκ

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ