STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βοσκάκης σε Φύσσα: "Εσείς μας κυνηγάτε, όχι εμείς εσάς"

Βοσκάκης σε Φύσσα: "Εσείς μας κυνηγάτε, όχι εμείς εσάς"
Βοσκάκης, Παναθηναϊκός, Ξάνθη ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Τάκης Φύσσας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον διαιτητή Βοσκάκη για τα σφυρίγματά του στο παιχνίδι της Ξάνθης με τον Παναθηναϊκό. Ο διάλογος του διευθυντή ποδοσφαίρου των "πρασίνων" με τον Ρεθυμνιώτη ρέφερι. Διαψεύδουν στο "τριφύλλι".

Τον διάλογο που είχε ο Τάκης Φύσσας με τον Μιχάλη Βοσκάκη μετά το νικηφόρο (0-1) παιχνίδι του Παναθηναϊκού εκτός έδρας με την Ξάνθη δημοσίευσε η εφημερίδα "ΦΩΣ των ΣΠΟΡ". Ο διευθυντής ποδοσφαίρου του "τριφυλλιού" είπε στον Ρεθυμνιώτη διαιτητή πως το πέναλτι που δεν έδωσε στον Μπεργκ θα το έδινε αν έπαιζε ο Ολυμπιακός.

Ο Βοσκάκης του απάντησε: " Μας κυνηγάτε και μάλιστα με τρόπο που δεν πρέπει. Όποια ομάδα να έκανε φάουλ θα τα καταλόγιζα". Αναλυτικά ο διάλογος όπως παρουσιάζεται στην εφημερίδα:

Φύσσας: "Δεν μας έδωσες πέναλτι. Αν ήταν ο Ολυμπιακός θα το έδινες".

Βοσκάκης: "Μην μπερδεύετε παιχνίδια και ομάδες. Ο Μπεργκ έκανε μπρος τα πίσω. Δεν μου φαίνεται για πέναλτι. Έπρεπε να είμαι απόλυτα σίγουρος για να δώσω τέτοιο πέναλτι".

Φύσσας: " Όμως στον Ολυμπιακό θα το έδινες".

Βοσκάκης: "Όποια ομάδα να έκανε φάουλ θα τα καταλόγιζα".

Φύσσας: "Εμείς πρέπει να ματώσουμε. Όλοι οι διαιτητές μας κυνηγάνε".

Βοσκάκης: " Εσείς μας κυνηγάτε και μάλιστα με τρόπο που δεν πρέπει. Όλες οι ομάδες μπορεί να αδικηθούν και να ευνοηθούν".

Φύσσας: " Στο πρώτο ημίχρονο έδωσες τρία φάουλ υπέρ μας και επτά υπέρ της Ξάνθης".

Βοσκάκης: " Έδωσα αυτά που είδα. Ήμουν κοντά σε όλες τις φάσεις και κανονικά θα έπρεπε να με χειροκροτήσετε που δίνω λίγα φάουλ και αφήνω το παιχνίδι να εξελιχθεί".

Φύσσας: "Δες ξανά το παιχνίδι".

Βοσκάκης: " Θα το δω και μπορεί να μην μας δοθεί η ευκαιρία σε άλλο παιχνίδι να το συζητήσουμε ξανά. Όμως εσείς δεν πρέπει να μας απαξιώνετε. Μην κρύβεστε πίσω από δημοσιεύματα. Προσπαθείτε να διαβάλετε όλη την αθλητική Ελλάδα. Οι διαιτητές είμαι άνθρωποι και προσπαθούμε για το καλύτερο. Όλες οι ομάδες είναι ίδιες για εμάς".

Στην ίδια εφημερίδα αποκαλύπτεται και ένας διάλογος του Βοσκάκη με τον παρατηρητή διαιτησίας, Μπάμπη Καρατζά.

Καρατζάς: " Τι είδες;"

Βοσκάκης: " Ο Γουάλας δεν τον έσπρωξε. Ο Μπεργκ πέφτει με τα χέρια ανοιχτά".

Καρατζάς: "Θα το δω στο βίντεο".

ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ

Από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός διαψεύδεται, βέβαια, ο παραπάνω διάλογος. Οι άνθρωποί του επισημαίνουν ότι ο διάλογος είναι εντελώς φανταστικός και πιθανώς αυτός που θα ήθελε πολύ ο Βοσκάκης να είχε γίνει. Στο "τριφύλλι" τονίζουν πως στον πραγματικό διάλογο ο Βοσκάκης αφενός είχε ύφος και αφετέρου οι απαντήσεις του δεν ήταν ξεκάθαρες. Ότι δεν ήξερε καν ότι είχε καταλογίσει μόλις 5 φάουλ υπέρ του Παναθηναϊκού και υπερδιπλάσια υπέρ της Ξάνθης.

Πως ούτε έκανε ποτέ τέτοια ανάλυση για το πέναλτι, ούτε είπε ότι θα πρέπει να τον χειροκροτήσει κανείς, ούτε ότι όλες οι ομάδες είναι το ίδιο. Σημειώνουν, ακόμα ότι ο Φύσσας δεν ήταν τόσο συγκαταβατικός όσο εμφανίστηκε. Πως ήταν κόσμιος, αλλά του ανέφερε στοιχεία που δεν σήκωναν αμφισβήτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Ρούτερ: "6 φάουλ εμείς, 16 φάουλ η Ξάνθη"

Μπεργκ: "Δύσκολο να παίζεις εναντίον 12 ή 15"

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ