STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: Άκπομ και Κούτσιας έδωσαν τη φιλική νίκη

Βόλος - ΠΑΟΚ 0-2: Άκπομ και Κούτσιας έδωσαν τη φιλική νίκη
MOTIONTEAM

Ο ΠΑΟΚ στο δεύτερό του φιλικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο αντιμετώπισε τον Βόλο, με τον Δικέφαλο να επικρατεί με 2-0 χάρη στα γκολ του Άκπομ και του Κούτσια.

Μετά το 0-0 στην φιλική αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, ο ΠΑΟΚ στο δεύτερο φιλικό κατάφερε να βρει γκολ απέναντι στον Βόλο επκρατώντας 2-0. Η ομάδα του Αμπέλ Φερέιρα παρουσίασε ουσιαστικά βελτιωμένη εικόνα έχοντας κάποιες καλές στιγμές, ιδιαίτερα στο β' μέρος.

Χωρίς πολλές ευκαιρίες κύλησε το πρώτο ημίχρονο. Ο ΠΑΟΚ είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπάθησε να δημιουργήσει προϋποθέσεις για κάποιο γκολ, όμως έπεφτε πάνω στην άμυνα του Βόλου. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη είχε εντολές να μην πιέσει ψηλά, αλλά να περιμένει τον Δικέφαλο στον άξονα.

Αυτή η τακτική προσέγγιση φαίνεται να έπιανε για τους Θεσσαλούς, αφού ο ΠΑΟΚ δύσκολα γινόταν απειλητικός μπροστά από τον Γκαραβέλη. Ο Βόλος προσπάθησε να χτυπήσει στην κόντρα με την καλύτερή του ευκαιρία να σημειώνεται στο 9ο λεπτό από άστοχο σουτ του Μουνίθ. Είχε προηγηθεί τρία λεπτά νωρίτερα, ένα πλασέ του Σβιντέρσκι από σέντρα του Μπαλογιάννη, το οποίο κατέληξε άουτ.

Ένα χαρακτηριστικό του παιχνιδιού ήταν επίσης τα πολλά φάουλ στον άξονα, ενώ σε αρκετές περιπτώσεις δινόταν η ευκαιρία στον ΠΑΟΚ να γεμίσει την περιοχή των Θεσσαλών, ωστόσο δεν τα εκμεταλλεύθηκε σε καμία περίπτωση.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι δύο ομάδες προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές με τον Αμπέλ Φερέιρα να δοκιμάζει τον Άκπομ πίσω από τον κεντρικό επιθετικό. Ο ΠΑΟΚ υιοθέτησε ένα πιο άμεσο παχνίδι και έσπασε την άμυνα του Βόλου.

Οι ευκαιρίες ήταν πιο πολλές στο β' ημίχρονο για τον Δικέφαλο και κατάφερε να βρει δίχτυα στο 58ο λεπτό. Ο Εσίτι έκανε ένα μακρινό σουτ, η μπάλα κόντραρε στον Άκπομ, άλλαξε πορεία και κατέληξε στην εστία του Βόλου.

Θετική παρουσία είχε ο Μπαλογιάννης, ο οποίος επιχείρησε κάποια ανεβάσματα από τα αριστερά. Μάλιστα, ήταν ο μόνος που έμεινε μέσα έως το 68ο λεπτό, αφού πέρασε στη θέση του ο Τσαούσης. Ο Γιαννούλης παρέμεινε εκτός για προληπτικούς λόγους.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να διασπάσει για δεύτερη φορά την άμυνα του Βόλου. Ο Μάτος είδε τον Κούτσια μέσα στην περιοχή, ο 16χρονος παίκτης του Δικεφάλου κοντρόλαρε και ενώ φαινόταν ότι χάνει την μπάλα, γύρισε και έγραψε το 2-0. Αυτό το αποτέλεσμα διατηρήθηκε έως το τέλος.

Βόλος (Τσιώλης):Γκαράβελης (46' Κλέιμαν), Ντεντάκης, Φεράρι (76' Μπάλλας), Μήτογλου, Τσοκάνης, Γέντρισεκ, Μουνίθ (46' Μπαρτόλο), Γκουαροτσένα (46' Κολόμπο), Μπαριέντος (57' Κρητικός), Λούντεβαλ (62' Κορέλα), Ριένστρα

ΠΑΟΚ (Φερέιρα):Πασχαλάκης , Μιχαηλίδης, Βαρέλα , Ίνγκασον (46' Μιχάι), Λημνιός, Σβαμπ, Ελ Καντουρί, Μπαλογιάννης, Ζαμπά (31' Μπίσεσβαρ), Σβιντέρσκι, Τζόλης

Στο δεύτερο ημίχρονο για τον ΠΑΟΚ αγωνίστηκαν οι: Ζίβκοβιτς, Κρέσπο, Μιχάι, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Άκπομ, Τσιγγάρας, Βέρνμπλουμ, Μάτος, Κούτσιας, Πέλκας και Τσαούσης

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ