STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Παναιτωλικός 3-2: Ο Μουνίθ τα έκανε όλα για τους γηπεδούχους

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μουνίθ με γκολάρα, ασίστ και συμμετοχή και στο τρίτο γκολ οδήγησε το Βόλο σε νίκη με ανατροπή επί του Παναιτωλικού 3-2 και έδωσε ανάσα στους γηπεδούχους.

Επιστροφή στις νίκες για το Βόλο και μάλιστα με ανατροπή με την ομάδα της Μαγνησίας να επικρατεί με 3-2 του Παναιτωλικού εντός έδρας και να παίρνει βαθμολογική ανάσα.

Οι γηπεδούχοι είχαν ένα κακό πρώτο ημίχρονο και ένα καλύτερο δεύτερο όπου με πρωταγωνιστεί τον Μουνίθ πέτυχαν τρία γκολ, όλα από στατικές φάσεις, και έφτασαν στη νίκη.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός πλήρωσε τη σωστή αποβολή του Σιέστε στο 64' με δεύτερη κίτρινη κάρτα αλλά και το λάθος του Γιαννακόπουλου στο 78'.

1. ΤΑ ΕΚΑΝΕ ΟΛΑ Ο ΜΟΥΝΙΘ

Χάρμα ιδέσθαι ήταν για το Βόλο ο Μουνίθ ο οποίος τα έκανε όλα στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ο Ισπανός ισοφάρισε σε 1-1 με μια απίστευτη γκολάρα με φάουλ με το αριστερό στο 55' και σε ένα χρονικό όπου οι γηπεδούχοι έδειχναν να μην μπορούν να βρουν καθαρές φάσεις προς την εστία του Γιαννακόπουλου.

Από το δικό του αριστερό πόδι στο 66' ο Μάντζης μέσα στην περιοχή με διπλή προσπάθεια έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για να δώσει προβάδισμα στον Βόλο ενώ ο Ισπανός είχε και συμμετοχή και στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων. Καθώς από δική του εκτέλεση φάουλ έκανε το λάθος ο Γιαννακόπουλος και ο Γέντρισεκ με κεφαλιά ψαράκι έγραψε το 3-2.

Τρία γκολ που προήλθαν από στατικές φάσεις με την ομάδα του Βόλου να τις εκμεταλλεύεται στο έπακρο και την ομάδα του Παναιτωλικού να δείχνει για ακόμη μια φορά το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στις συγκεκριμένες φάσεις.

2. ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ

Όταν δέχεσαι γκολ από τρεις στατικές φάσεις είναι λογικό να χάσεις. Αυτό όμως δεν ήταν το μοναδικό λάθος των παικτών του Παναιτωλικού που δεν έδειξαν συγκεντρωμένοι στο δεύτερο μέρος του αγώνα με το Βόλο. Ο Σιέστε κάνει ένα παιδαριώδες λάθος και αφήνει την ομάδα του με δέκα παίκτες στο 64' με το σκορ στο 1-1 και στην επόμενη φάση η ομάδα του δέχτηκε γκολ για το 2-1 του Βόλου.

Λάθος υπολογισμό κάνει και ο Γιαννακόπουλος στο τρίτο γκολ των γηπεδούχων σε μια φάση που φαίνεται εύκολη και στην οποία δεν μπορεί να συγκρατήσει τη μπάλα στα χέρια του δίνοντας την ευκαιρία στον Γέντρισεκ να χριστεί σκόρερ και να ολοκληρώσει την ανατροπή της ομάδας του Βόλου.

3. Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ ΚΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΝΙΚΗ

Η ομάδα του Βόλου νίκησε τον Παναιτωλικό με 3-2 και επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε παιχνίδια όπου είχε μείνει μακριά από τα θετικά αποτελέσματα ενώ έφτασε έτσι στην 7η θέση με 12 βαθμούς. Και φυσικά έβγαλε από τον Φεράντο την πίεση που ένιωθε, τουλάχιστον μέχρι την επόμενη αγωνιστική.

Από την άλλη ο Παναιτωλικός που ήταν εξαιρετικός για ένα ημίχρονο, όταν προηγήθηκε στο σκορ με τον Μαρσιάλ και είχε ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς παρέμεινε για 10η σερί αγωνιστική χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα και είναι η μοναδική ομάδα στο πρωτάθλημα που φέτος δεν έχει ακόμα κερδίσει κάποιο παιχνίδι.

PHOTO CREDITS: EUROKINISSI

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ