STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Λαμία: Για να μείνει ζωντανός ο στόχος της έκτης θέσης

SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ËÁÌÉÁ - ÂÏËÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τα παιχνίδια λιγοστεύουν για τον Βόλο και τη Λαμία, αν θέλουν να διατηρήσουν την επαφή με την έκτη θέση που οδηγεί στα πλέι οφ. Στον πρώτο γύρο είχε νικήσει η ομάδα της Φθιώτιδας.

Τα παιχνίδια λιγοστεύουν για τον Βόλο και τη Λαμία, αν θέλουν να διατηρήσουν την επαφή με την έκτη θέση. Ο Βόλος απέχει πλέον πέντε βαθμούς και έξι θέσεις, ενώ η Λαμία των ισοπαλιών τρεις βαθμούς και τρεις θέσεις.

Ο Βόλος

Ο Βόλος έχασε και από τον ΠΑΟΚ, έχοντας τώρα τέσσερα παιχνίδια χωρίς νίκη, όπου έχει πάρει μόλις ένα βαθμό. Η νίκη στο Ηράκλειο είναι η μοναδική του στα επτά τελευταία παιχνίδια, όπου έχει χάσει τα τέσσερα.

Έχει κερδίσει τρία από τα 17 τελευταία, ενώ είχε τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα! Δεν είχε ισοπαλία στα 10 πρώτα παιχνίδια, αλλά έχει κάνε τέσσερις στα 11 τελευταία. Έχει την δεύτερη χειρότερη άμυνα με 36 γκολ, πίσω από τα 37 του Πανιώνιου.

Ο Βόλος εντός έδρας

Έχασε και τα δύο τελευταία παιχνίδια από την Ξάνθη και την ΑΕΚ με το ίδιο σκορ, 3-1. Είχε προηγηθεί η ισοπαλία με τον Ολυμπιακό πριν τα Χριστούγεννα. Δεν έχει νίκη στα τρία τελευταία, μετά από αυτή επί του Πανιωνίου.

Δεν έχει προηγηθεί στο ημίχρονο σε κανένα παιχνίδι της έδρας του. Σε πέντε ήταν ισόπαλος και σε πέντε πίσω στο σκορ. Από τα τέσσερα παιχνίδια που κέρδισε στα δύο πρώτα ήταν ισόπαλος (Άρη και ΟΦΗ) στο ημίχρονο και στα δύο τελευταία έχανε (Παναιτωλικό και Πανιώνιο).

Έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα με 15 γκολ, ενώ 14 έχει δεχτεί ο Πανιώνιος.

Η Λαμία

Η Λαμία έκανε την ένατη ισοπαλία της στο πρωτάθλημα. Έχει δύο με 0-0 και μια με 2-2, από τον Ατρόμητο, που ισοφαρίστηκε δύο φορές. Οι άλλες έξι ισοπαλίες είναι με 1-1, και σε όλες προηγήθηκε και ισοφαρίστηκε! Στις δύο τελευταίες στις καθυστερήσεις με πέναλτι!

Δεν έχει ισοπαλία σε αγώνα που δέχτηκε πρώτη γκολ! Όποτε έχει δεχτεί πρώτη γκολ είτε χάνει, επτά φορές, είτε κερδίζει, μια τον ΟΦΗ!

Δεν έχει νίκη στα τέσσερα τελευταία, με δύο ήττες. Έχει μια νίκη στα τελευταία οκτώ, αυτή στη Νέα Σμύρνη. Αλλά έχει χάσει μόνο δύο από τα επτά τελευταία, από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, και τρία από τα τελευταία 13, Παναθηναϊκό, Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ.

Δημιουργεί εντυπωσιακή παράδοση παίζοντας με ομάδες της περιφέρειας. Στη σεζόν έχει χάσει μόνο από τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ μέσα στο 2019 είχε άλλη μια ήττα, τον Φεβρουάριο στην έδρα της από τον Παναιτωλικό.

Στα τρία χρόνια που παίζει στην κατηγορία έχει μόνο τέσσερις ήττες από ομάδες της περιφέρειας, δύο από τον Παναιτωλικό και από μια από Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης.

Η Λαμία εκτός έδρας

Αφού έχασε και τα τέσσερα πρώτα εκτός έδρας παιχνίδια της, έκανε μόνο μια ήττα στα έξι τελευταία, αυτή από τον Παναθηναϊκό. Έκανε ακόμα δύο νίκες σε Λάρισα και Νέα Σμύρνη, ενώ έχει και τρεις ισοπαλίες, με Άρη, Ατρόμητο και Παναιτωλικό.

Δεν έχει χάσει τα τρία τελευταία, ωστόσο το ρεκόρ της στην κατηγορία είναι τέσσερα αήττητη εκτός έδρας, τον περασμένο Φεβρουάριο και Μάρτιο. Θα το ισοφαρίσει αν δεν χάσει στο Βόλο.

Μεταξύ τους

Η Λαμία νίκησε στον πρώτο γύρο 1-0, ήταν μάλιστα η πρώτη νίκη της, αφού χρειάστηκε να φτάσει στην 9 αγωνιστική. Έχουν παίξει και ένα παιχνίδι Κυπέλλου σε όμιλο πρόπερσι, στις 30 Οκτωβρίου 2018, πάλι στη Λαμία. Ήλθαν ισόπαλες 1-1 (14’ σουτ Καραμάνος - 44’ κεφαλιά Ρούσσος), ισοβάθμησαν, αλλά προκρίθηκε η Λαμία, για να κάνει την εντυπωσιακή πορεία ως τα ημιτελικά.

Στον πρώτο γύρο

04.11.2019: Λαμία – Βόλος 1-0 (80’ σουτ Τουράμ)

Πηγή: slgr.gr

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ