STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - Ατρόμητος 2-3: Απόδραση με ανατροπή από το Πανθεσσαλικό

SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΒΟΛΟΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Βόλος προηγήθηκε 2-0 με γκολ του Τόρες, αλλά ο Ατρόμητος απάντησε με Ανδρούτσο, Μανούσο, Γιακουμάκη κι έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη (2-3) - δεύτερη διαδοχική - στο Πανθεσσαλικό.

Ματσάρα διεξήχθη στο Βόλο ανάμεσα στην τοπική ομάδα και τον Ατρόμητο για την έκτη αγωνιστική της Super League 1. H ομάδα της Μαγνησίας προηγήθηκε 2-0 με δυο γκολ του Χοακίν Τόρες, αυτή του Περιστερίου έφθασε όμως στην ανατροπή και τη νίκη (2-3).

Ο Ανδρούτσος μείωσε για την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου, ο Μανούσος ισοφάρισε σε 2-2 στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου και ο Γιακουμάκης χάρισε τη νίκη στους φιλοξενούμενους. Αυτή ήταν η δεύτερη διαδοχική, καθώς την προηγούμενη αγωνιστική νίκησε 2-0 εντός τον Παναιτωλικό.

1. ΤΟΡΕΣ: ΑΠΟ ΛΙΣΑΒΟΝΑ.... ΒΟΛΟ

Στις 14 Αυγούστου το Sport24.gr σας ενημέρωσε για τις προχωρημένες επαφές του Βόλου με τη Νιούελς για το δανεισμό του εξτρέμ, Χοακίν Τόρες. Ο Νοτιοαμερικανός πριν από ένα καλοκαίρι βρέθηκε μια ανάσα από το να έλθει στην Ευρώπη. Η Μπενφίκα είχε κάνει πρόταση ύψους 3.500.000 ευρώ στην ομάδα του Ροσάριο, αλλά το deal χάλασε τελευταία στιγμή.

Αυτό μαρτυρά την αξία του. Ίσως υπό άλλες συνθήκες ο Τόρες να μην είχε περάσει από Ελλάδα. Άνοιξε το σκορ για τη θεσσαλική ομάδα μόλις επτά λεπτά μετά από την έναρξη του ματς. Ήταν το σουτ έξω από την περιοχή με το αριστερό από τον Τόρες, η μπάλα κατέληξε στη δεξιά γωνία του Μανδά για το 1-0 της ομάδας της Μαγνησίας. Έπεσε ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, βρήκε λίγο τη μπάλα, αλλά δεν αποσόβησε το γκολ.

2. ΔΥΟ ΓΚΟΛΑΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ

Ο Τόρες είχε και δεύτερο γκολ στο ματς. Πήρε τη μπάλα από την άμυνα του Βόλου, έκανε εξόρμηση προς την περιοχή του Ατρομήτου, πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του (Κατράνη, Μπαένα, Γούτα, Ρισβάνη), πλάσαρε ιδανικά με το αριστερό τον Μανδά, έστειλε τη μπάλα στη δεξιά γωνία και έκανε το 2-0.

Η πρώτη απάντηση από τον Ατρόμητο δεν άργησε παρά μόνο τρία λεπτά. Ο Ανδρούτσος μείωσε σε 2-1 στο 39ο λεπτό. Ήταν η εξαιρετική προσπάθειά του, κατάφερε να κάνει μια εντυπωσιακή ντρίμπλα στην περιοχή, πλάσαρε ιδανικά με το δεξί και νίκησε τον Γκαραβέλη για το 2-1.

3. Ο ΦΟΡΜΑΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΑΝΟΥΣΟΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ

Ο Μανούσος είναι δίχως αμφιβολία ο πιο φορμαρισμένος παίκτης του Ατρόμητου επί τεχνικής ηγεσίας Γιάννη Αναστασίου. Είτε παίζει στα πλάγια όταν ο Απόστολος Βέλλιος βρίσκεται στην κορυφή, είτε στη γραμμή κρούσης.

Έχει ένα τρόπο όχι μόνο να σκοράρει, αλλά και να δημιουργεί γκολ. Στο 43ο λεπτό ο Δημόπουλος κράτησε τον Γούτα, ο διαιτητής προσέφυγε στο VAR και σφύριξε πέναλτι. Ο Μανούσος ανέλαβε την εκτέλεση, νίκησε τον Γκαραβέλη και ισοφάρισε σε 2-2 ύστερα από δύο λεπτά.

4. Ο "ΧΑΜΕΝΟΣ" ΤΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΛΑ

Ο Ατρόμητος ήταν καλύτερος στο δεύτερο ημίχρονο. Όχι τόσο εντυπωσιακά ανώτερος, αλλά ουσιαστικά ναι. Διαχειρίστηκε υποδειγματικά το καλύτερο μομέντουμ στο οποίο βρέθηκε μετά την ισοφάριση. Άφησε την μπάλα στο Βόλο, ο οποίος δεν ήξερε τι να κάνει με αυτή, και αποφάσισε να παίξει έξυπνα.

Τη χαριστική βολή στην ομάδα της Θεσσαλίας έδωσε ο Γιακουμάκης. O Μανούσος έβγαλε τη ψηλή μπαλιά για τον Κρητικό επιθετικό, αυτός νίκησε τον Μπασόνγκ στη μεταξύ τους μονομαχία και οδήγησε τους Περιστεριώτες στην ανατροπή.

Ο Κρητικός επιθετικός δεν ξεκίνησε στις πρώτες επιλογές του Γιάννη Αναστασίου, αλλά στην πρώτη του συμμετοχή στην αρχική ενδεκάδα στάθηκε (και με το παραπάνω) στο ύψος των περιστάσεων.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ