STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βόλος - ΑΕΛ: Τρίποντο ελπίδας για τα playoffs

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΖΕΚΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το θεσσαλικό ντέρμπι έφτασε σε μια χρονική στιγμή που Βόλος και ΑΕΛ μόνο με δύο νίκες και ειδικές συνθήκες μπορούν να ελπίζουν για την έκτη θέση.

Το θεσσαλικό ντέρμπι έφτασε σε μια χρονική στιγμή που Βόλος και ΑΕΛ μόνο με δύο νίκες και ειδικές συνθήκες μπορούν να ελπίζουν για την έκτη θέση. Είναι οι δύο από τις τέσσερις ομάδες, που είναι συγκεντρωμένες στους 26 βαθμούς και πηγαίνουν στα πλέι άουτ με στόχο αρχικά την ασφάλεια και μετά την κατάταξη.

Ο Βόλος

Έχασε από τον Αστέρα Τρίπολης μέσα στο Βόλο με 1-0, από γκολ στο 85’, και δεν κατάφερε να μείνει για πρώτη φορά στη σεζόν αήττητος σε τρία παιχνίδια. Με νια νίκη στα επτά τελευταία, δεν ήταν δυνατό να προωθηθεί κοντά στην έκτη θέση.

Έκανε εξαιρετικό ξεκίνημα με τρεις νίκες στα τέσσερα πρώτα, αλλά στους 20 αγώνες που ακολούθησαν κατάφερε να κάνει άλλες τέσσερις. Δεν είχε ισοπαλία στα 10 πρώτα παιχνίδια, αλλά έχει κάνε πέντε στα 14 τελευταία.

Δεν έχει σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο στα επτά τελευταία και δεν έχει πετύχει σε ολόκληρα αυτά τα παιχνίδια περισσότερο από ένα γκολ σε κάθε ματς. Έχει την τρίτη χειρότερη άμυνα με 38 γκολ, μετά από Πανιώνιο και Παναιτωλικό.

Τι μένει…

23.02.2020: Βόλος - ΑΕΛ

01.03.2020: Παναθηναϊκός - Βόλος

Ο Βόλος εντός έδρας

Η νίκη επί της Λαμίας δεν είχε συνέχεια, αφού ήλθε η ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης. Έτσι ο Βόλος έχει τρεις ήττες στα τέσσερα τελευταία στην έδρα του, ενώ έχει κάνει μια νίκη στα πέντε τελευταία.

Είχε ξεκινήσει με δύο νίκες στην έδρα του, αλλά στη συνέχεια κέρδισε τα τρία από τα 10 που ακολούθησαν.

Δεν έχει προηγηθεί στο ημίχρονο σε κανένα παιχνίδι της έδρας του. Σε επτά ήταν ισόπαλος και σε πέντε πίσω στο σκορ. Από τα τέσσερα παιχνίδια που κέρδισε στα δύο πρώτα ήταν ισόπαλος (Άρη και ΟΦΗ) στο ημίχρονο και στα δύο τελευταία έχανε (Παναιτωλικό και Πανιώνιο).

Έχει τη χειρότερη εντός έδρας άμυνα με 16 γκολ.
Έχει πετύχει τρία από τα 13 του γκολ στο πρώτο ημίχρονο, τα δύο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Δεν έχει σκοράρει στα έξι τελευταία εντός έδρας στο πρώτο ημίχρονο.

Η ΑΕΛ

Έχασε από τον ΠΑΟΚ στην έδρα της και πλέον η εξάδα έχει απομακρυνθεί πολύ. Κρατήθηκε όσο μπορούσε, παρά το γεγονός ότι δεν έχει νίκη μέσα στο 2020! Σε οκτώ αγώνες έχει τέσσερις ήττες κα τέσσερις ισοπαλίες.

Νίκησε για τελευταία φορά τον Πανιώνιο πριν από τα Χριστούγεννα και αυτή είναι η μοναδική της νίκη στα 12 τελευταία παιχνίδια όπου έχει χάσει τα έξι και έχει άλλα πέντε ισόπαλα. Έχει τρεις ισοπαλίες στα πέντε τελευταία, ενώ είχε επίσης τρεις ισοπαλίες στα 19 προηγούμενα.

Σκόραρε με τον ΠΑΟΚ, αφού δεν έχει βάλει γκολ στα τρία προηγούμενα. Τώρα έχει σκοράρει στα δύο από τα επτά τελευταία, ενώ είχε σκοράρει και στα έξι αμέσως προηγούμενα. Δεν έχει σκοράρει στα επτά τελευταία στο πρώτο ημίχρονο.

Κατάφερε να μην χάσει σε δύο περιπτώσεις που βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ. Η μία με τον Παναιτωλικό, που ισοφάρισε 2-2 από 0-2. Το έκανε όμως και στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη εκεί μάλιστα νίκησε με 3-2. Ήταν η πρώτη φορά στην ιστορία της που κατάφερνε κάτι τέτοιο. Να γυρίσει εκτός έδρας παιχνίδι που ήταν δύο γκολ πίσω.

Τι μένει…

23.03.2020: Βόλος - ΑΕΛ

01.03.2020: ΑΕΛ – Αστέρας Τρίπολης

Η ΑΕΛ εκτός έδρας

Πήρε διαδοχικές ισοπαλίες στο Ηράκλειο και τη Λαμία, αφού είχε χάσει τα τρία προηγούμενα από Ολυμπιακό, Ξάνθη και ΑΕΚ.

Δεν έχει νίκη στα επτά τελευταία, με τέσσερις ήττες και τρεις ισοπαλίες, μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού στα τέλη Οκτωβρίου.
Δεν σκόραρε στα τρία τελευταία, αν και είχε σκοράρει σε επτά από τα εννέα πρώτα της εκτός.

Μεταξύ τους

Η ιστορία τους περιορίζεται στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, όπου η ΑΕΛ επικράτησε με ανατροπή. Και οι δύο σκόρερ της αποχώρησαν στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.

Η ιστορία

Στον πρώτο γύρο

30.11.2019: ΑΕΛ – Βόλος 2-1

(57’ πέναλτι Φατιόν, 84’ σουτ Ντάουντα – 38’ σουτ Τόρες)

Πηγή: slgr.gr

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ