STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βολεύτηκαν με ισοπαλία, στο 0-0 Λαμία κι Απόλλων

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Λαμία κι Απόλλων Σμύρνης είχαν ελάχιστες φάσεις, έμειναν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0) κι έκαναν ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής τους στη Super League Σουρωτή.

Μοιράστηκαν από ένα βαθμό, αλλά δεν "κλαίνε". Μάλλον, "χαμογελάνε". Οι φάσεις μετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού. Η Λαμία κι ο Απόλλων Σμύρνης έμειναν ισόπαλες χωρίς γκολ (0-0), έβαλαν έναν ακόμη βαθμό στη συγκομιδή τους κι έκαναν ένα ακόμη βήμα προς την εξασφάλιση της παραμονής τους στη Super League Σουρωτή.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΜΑΧΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΜΟΝΗΣ

12. ΑΕΛ 26*

13. Απόλλων Σμύρνης 26

14. Λαμία 26

------------------------

15. Κέρκυρα 21*

16. Πλατανιάς 10*

*με ματς λιγότερο

ΕΤΣΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ

Ο τεχνικός της Λαμίας, Μπάμπης Τεννές, επέλεξε τον Παπαδόπουλο ως συνήθως να υπερασπιστεί την εστία των "κυανόλευκων", ενώ την αμυντική τριάδα συνέθεσαν οι Κουκόλης, Αναστασιάδης κι Ασίγκιμπα. Ο Μπλάζιτς με τον Μπουλούλη (αντικατέστησε τον Όμο) ήταν το "δίδυμο" των αμυντικών μέσων, με τους Βασιλαντωνόπουλο (δεξιά) και Παντελιάδη (αριστερά) ως full backs. Ο Πίτι ξεκίνησε ως δεκάρι (για μισή ώρα, γιατί μετά ένιωσε ενοχλήσεις κι αντικαταστάθηκε), ενώ στην κορυφή της επίθεσης βρέθηκαν οι Μπούντνικ και Τσούκαλος.

Βολεύτηκαν με ισοπαλία, στο 0-0 Λαμία κι Απόλλων

Ο Γιώργος Παράσχος έβαλε τον Χουάντερσον να υπερασπιστεί την εστία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας", ενώ η αμυντική τριάδα αποτελείτο από τους Κοντοέ, Παπάζογλου και Ζησόπουλο. Στάθης και Ναδάλες (όσο αγωνίστηκε, γιατί κι αυτός ένιωσε ενοχλήσεις κι αντικαταστάθηκε από Κούρο) κάλυψαν τη δεξιά κι αριστερή - αντίστοιχα - πτέρυγα. Οι Τσουκαλάς και Χουάρες ήταν το δίδυμο των αμυντικών μέσων, ενώ οι Αλμπάνης και Κονέ κινήθηκαν πίσω από τον Ελμπάζ.

Βολεύτηκαν με ισοπαλία, στο 0-0 Λαμία κι Απόλλων

Γήπεδο: ΔΑΚ Λαμίας

Διαιτητής: Πραξιτέλης Ζαχαριάδης

Βοηθοί: Πέτρος Πάτρας, Αϊχάν Χούσκογλου

ΛΑΜΙΑ (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος, Κουκόλης, Αναστασιάδης, Ασίγκμπα, Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Μπουλούλης, Παντελιάδης, Πίτι (30' λ. τρ. Ναδάλες), Μπούντνικ (85' Κουτρομάνος), Τσούκαλος (69' Φράγκος).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιώργος Παράσχος): Χουάντερσον, Κοντοές, Παπάζογλου, Ζησόπουλος, Στάθης, Χουάρες, Ναδάλες (37' λ. τρ. Κούρος), Τσουκαλάς, Αλμπάνης (46' Σιατραβάνης), Κονέ, Ελμπάζ (85' Ανιέτε).

Γκολ: -

Κάρτες: 21', 90'+1' (δεύτερη, κόκκινη κι αποβολή) Παπάζογλου,

Θυμηθείτε εδώ το live του αγώνα

Η πρώτη φάση παρατηρήθηκε δώδεκα λεπτά μετά την έναρξη της αναμέτρησης, όταν ο Πίτι έπιασε το σουτ, αλλά ο Χουάντερσον μπλόκαρε την μπάλα. Η εκτέλεση φάουλ του Καταλανού στο 22ο λεπτό, έκρουσε το τείχος που σχημάτισαν οι παίκτες του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ η πρώτη ουσιαστική ευκαιρία των γηπεδούχων και του ματς ήταν στο 39ο λεπτό.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Μπούντνικ έκανε το σουτ με το δεξί εκτός περιοχής, ο Χουάντερσον με εξαιρετική επέμβαση απομάκρυνε σε κόρνερ. Το σουτ που επιχείρησε ο Ελί Ελμπάζ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου (44'), δεν ανησύχησε τον Παπαδόπουλο.

Στο 55ο λεπτό, ο Παντελιάδης έκανε το σουτ από τα αριστερά, η μπάλα όμως πέρασε στην εξωτερική πλευρά των διχτυών της εστίας του Χουάντερσον, ο οποίος αιφνιδιάστηκε.

SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΛΑΜΙΑ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ύστερα από δέκα λεπτά (65'), ο Ελμπάζ έκανε την προβολή μετά από σέντρα του Στάθη, η μπάλα όμως πέρασε έξω. Στο 70ό λεπτό, ο Παντελιάδης απείλησε ξανά την εστία της "Ελαφράς Ταξιαρχίας". Και πάλι με σουτ, και πάλι από τα αριστερά. Η μπάλα πέρασε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι της εστίας που υπερασπίζεται ο Χουάντερσον.

Η ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Οι ευκαιρίες ελάχιστες, οπότε κι επιλογές περιορισμένες. Αν μια ομάδα πλησίασε στο γκολ, αυτή ήταν η Λαμία. Το σουτ του Μπούντνικ στο 39ο λεπτό ήταν καλό, αλλά εξίσου καλή ήταν και η απόκρουση του Χουάντερσον. Ο Παντελιάδης προσπάθησε να απειλήσει με αριστερό σουτ δύο φορές, ο Ελμπάζ με προβολή εντός περιοχής, αλλά η καλύτερη ευκαιρία ήταν του Ουκρανού φορ της Λαμίας.

Ο ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ

Κανένα πρόβλημα δεν αντιμετώπισε ο διαιτητής, Πραξιτέλης Ζαχαριάδης. Δεν υπήρχαν δυνατές μονομαχίες, δεν υπήρχαν αμφισβητούμενες φάσεις. Ο βοηθός έκανε ένα λάθος. Έχασε μια φάση, όταν υπέδειξε οφσάιντ στον Ελμπάζ, τον οποίον ωστόσο κάλυπτε ο Παντελιάδης.

Ο ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟΣ

Σε μέτριο επίπεδο κινήθηκε η απόδοση των ποδοσφαιριστών και των δύο ομάδων. Δεν ξεχώρισε κάποιος. Ο Σάκης Παντελιάδης είχε δύο καλές ευκαιρίες με ισάριθμα σουτ από την αριστερή πλευρά κι αν κάποιος πρέπει να μπει αναγκαστικά σε αυτήν την κατηγορία, μάλλον θα είναι αυτός.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Αγωνιστικά δεν υπήρχε κάτι που να μας άρεσε από την πρώτη χρονικά αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής της Super League Σουρωτή. Ο κόσμος της Λαμίας έδωσε δυναμικό "παρών" στο ΔΑΚ. Αυτό κρατάμε. Η αναμέτρηση ξεκίνησε στις 15:00 και πολλοί προτίμησαν να περάσουν στο γήπεδο το Σαββατιάτικο μεσημέρι. Η Λαμία είναι κοντά στη μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής της και το ΔΑΚ είχε τουλάχιστον ικανοποιητική προσέλευση στα περισσότερα ματς. Κι όχι μόνο στα εμπορικά με τους θεωρητικά μεγάλους αντιπάλους.

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ

Υπό του μηδέν το θέαμα στην αναμέτρηση της Λαμίας. Άλλωστε και οι κάτοικοι της ομάδας της Φθιώτιδας, φώναξαν ρυθμικά σε κάποιο σημείο "Παίξτε μπάλα". Βέβαια, αυτό ο βαθμός που μοιράστηκαν οι δύο ομάδες, τις φέρνει ακόμη πιο κοντά στην παραμονή τους στην πρώτη κατηγορία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ