STOIXIMAN SUPER LEAGUE

VIDEO: Όταν ο Μίρτσεα Λουτσέσκου "κυνήγησε" με το κινητό τον Μπορμπαλάν

VIDEO: Όταν ο Μίρτσεα Λουτσέσκου "κυνήγησε" με το κινητό τον Μπορμπαλάν

Ο διαιτητής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδας, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν, δέχθηκε έντονες διαμαρτυρίες με το κινητό ανά χείρας από τον πατέρα του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μίρτσεα, τον περασμένο Σεπτέμβριο. (VIDEOS)

Το ημερολόγιο έδειχνε 2 Σεπτεμβρίου του 2017 κι ο Μίρτσεα Λουτσέσκου έκανε το ντεμπούτο του ως ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Τουρκίας στο Χάρκοβο με αντίπαλο την αντίστοιχη της Ουκρανίας για την 7η αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ 2018 όσον αφορά στην ευρωπαϊκή γεωγραφική ζώνη.

Η Ουκρανία νίκησε (2-0) την Τουρκία στο "Oblasny Sport Komplex Metalist" με δύο γκολ του εξτρέμ της Ντόρτμουντ, Αντρέι Γιαρμόλενκο, αλλά ο Ρουμάνος προπονητής της εθνικής ομάδας της γειτονικής χώρας και πατέρας του τεχνικού του ΠΑΟΚ είχε έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης.

Αυτός ήταν ο 44χρονος Ισπανός διαιτητής, Νταβίντ Φερνάντεθ Μπορμπαλάν! Ο ρέφερι από την Αλμερία, δηλαδή, που ορίστηκε να διευθύνει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, στο ΟΑΚΑ ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ (12/5, 20:30).

Ο Μίρτσεα Λουτσέσκου μετά το τέλος της αναμέτρησης κατευθύνθηκε προς τον Ίβηρα και του έδειξε με το κινητό τις φάσεις (απουσία VAR), θεωρώντας ότι κακώς κατακυρώθηκαν τα γκολ του Ουκρανού (το πρώτο για οφσάιντ, το δεύτερο για το γεγονός ότι η μπάλα είχε βγει άουτ πριν κάνει το γύρισμα ο Κονοπλιάνκα).

Ο γιος του και τεχνικός του ΠΑΟΚ, Ραζβάν, θα τον συναντήσει το Σάββατο στο Ολυμπιακό Στάδιο, στη μάχη των "Δικεφάλων" με έπαθλο το τρόπαιο του Κυπέλλου. Δείτε αρχικά στα παρακάτω videos τις διαμαρτυρίες του Μίρτσεα Λουτσέσκου κι ακολούθως τα highlights και τα γκολ της αναμέτρησης (αμφότερες αποκλείστηκαν από τον όμιλο).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Μπορμπαλάν σφυρίζει στο ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
Μπορμπαλάν: Ο "σκληρός" που απέβαλε Μόντριτς, Σιμεόνε και ήταν μπροστά στο επεισόδιο Μουρίνιο - Βιλανόβα
"Κρεμάει" τη σφυρίχτρα ο Μπορμπαλάν
Χωρίς νίκη ο Χιμένεθ με Μπορμπαλάν
Οι δύο "μαύρες" βραδιές του Μπορμπαλάν
Ρέφερι θέλουμε ή πυροσβέστη;
Βγάζουν ανακοίνωση οι Έλληνες διαιτητές για τον ορισμό του Μπορμπαλάν!
Νόμιμη η παρουσία του Μπορμπαλάν στον τελικό
Τόσα θα πάρουν ο Μπορμπαλάν και οι βοηθοί του
Tα 10 στοιχεία που πρέπει να έχει ένας δημοσιογράφος για να περιγράψει έναν τελικό Κυπέλλου
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ