STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαθμός... παραπομπής σε Κομίνη

SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏ - ÐÁÏÊ (ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Ο Γιώργος Κομίνης έκανε αρκετά λάθη στον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ και ο παρατηρητής διαιτησίας, Γιάννης Σπυρόπουλος, του έβαλε χαμηλό βαθμό και παραπέμπεται.

Δεν τα πήγε καλά ο Γιώργος Κομίνης στον αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ στο "Απόστολος Νικολαΐδης" για την 2η αγωνιστική των playoffs της Super League, ο οποίος διακόπηκε οριστικά στο 54ο λεπτό μετά το κουτάκι μπύρας που χτύπησε στο πρόσωπο τον Βλάνταν Ίβιτς.

Ο ρέφερι της αναμέτρησης, πήρε κακό βαθμό από τον παρατηρητή, Γιάννη Σπυρόπουλο, καθώς του καταλογίζει δυο σοβαρά λάθη. Ακόμα και ένα θα έφτανε για του βάλει χαμηλό βαθμό και να παραπεμφθεί, αλλά χθες (17/5) έγιναν δυο από τον διαιτητή.

Πρώτον, στην αποβολή του Οδυσσέα Βλαχοδήμου για το φάουλ στον Ενρίκε σύμφωνα με τον παρατηρητή έπρεπε να δοθεί κίτρινη και όχι κόκκινη κάρτα, ενώ δεν θα έπρεπε να αποβάλει τον Ουάρντα στα πρώτα λεπτά του β' μέρους με δυο κίτρινες κάρτες. Και οι δυο περιπτώσεις ήταν λανθασμένες με βάση τον κ. Σπυρόπουλο.

Από 'κει και πέρα, υπήρξαν και άλλες περιπτώσεις στον πειθαρχικό τομέα που θα μπορούσε ο διαιτητής να έχει πάρει διαφορετικές αποφάσεις, όμως οι δυο αυτές φάσεις ήταν καθοριστικές για να πάρει βαθμό παραπομπής και πιθανότατα δεν σφυρίζει ξανά ως το φινάλε της σεζόν.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ