Βασιλειάδης: "Προσπαθώ από την πρώτη μέρα για τις οργανωμένες μετακινήσεις"

Βασιλειάδης: "Προσπαθώ από την πρώτη μέρα για τις οργανωμένες μετακινήσεις"

Ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης, τοποθετήθηκε μέσω twitter για το θέμα με τις οργανωμένες μετακινήσεις φιλάθλων, λέγοντας πως είναι κάτι που το προσπαθεί από την πρώτη ημέρα που ανέλαβε.

Το πρωί της Τρίτης (4/10) πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία της Λίγκας για θέματα ασφάλειας και συμφωνήθηκε να μπορεί να υπάρχει οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων σε παιχνίδια υπό συγκεκριμένες προϋποθέσεις και στο θέμα αυτό είναι αρωγός και ο υφυπουργός αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης.

Όταν ρωτήθηκε στο twitter ο υφυπουργός για το αν γίνεται στις δημοκρατικές χώρες να απαγορεύεται η μετακίνηση οπαδών και πως από το 2004 μέχρι σήμερα κάπου αυτό θα πρέπει να τελειώσει, ο ίδιος θέλησε να τοποθετηθεί και να εκφράσει την δική του πάγια θέση.

"Είναι κάτι που προσπαθώ απ την πρώτη μέρα που ανέλαβα και το δουλεύουμε μαζί με την UEFA. Απαιτεί όμως σοβαρότητα απ όλους τους εμπλεκόμενους", ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Βασιλειάδης, δίνοντας το... στίγμα και φανερώνοντας την δική του διάθεση να υπάρξει λύση προς την σωστή κατεύθυνση.

Photo Credits: Eurokinissi

 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24