STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πρόστιμο 61.500 ευρώ στον Ολυμπιακό για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ολυμπιακός θα κληθεί να πληρώσει 61.500 ευρώ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την 8η αγωνιστική μετά τη σχετική απόφαση του πειθαρχικού οργάνου της Super League.

Αρκετά υψηλό είναι το χρηματικό πρόστιμο που θα κληθεί να πληρώσει ο Ολυμπιακός για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ την 8η αγωνιστική. Το πειθαρχικό όργανο που συνεδρίασε εκ νέου τη Παρασκευή για τη συγκεκριμένη απόφαση καθώς είχε ζητήσει και μετάφραση επίσημη του πανό αποφάσισε να τιμωρήσει τον Ολυμπιακό με 61.500 ευρώ.

Το μεγαλύτερο πρόστιμο ύψους 50.000 μπήκε στον Ολυμπιακό για τη προσωρινή διακοπή που υπήρξε στο ματς ενώ 5.000 ευρώ επιβλήθηκαν για το πανό εις βάρος του Ιβάν Σαββίδη.

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε την παρακάτω απόφαση στο πλαίσιο των συναντήσεων της 8ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Ολυμπιακός:Κατόπιν εκδόσεως της υπ’ αριθμ. 275/31-10-2017 μη οριστικής αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ και την ικανοποίηση των αιτημάτων μας, για τη διενέργεια των διαταχθεισών συναφώς συμπληρωματικών αποδείξεων, σας ενημερώνουμε ότι η επαναλαμβανόμενη συζήτηση ενώπιόν μας για τις πειθαρχικές παραβάσεις, που σας έχουν αποδοθεί με την υπ’ αριθμ. πρωτ. 375/25-10-2017 κλήση μας προς απολογία, η οποία στρέφεται σε βάρος σας, προσδιορίσθηκε, κατόπιν συντμήσεως της προθεσμίας κλητεύσεώς σας σε δώδεκα (12) ώρες, σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών της Ε.Π.Ο., κατά τη δικάσιμο της 03ης-11-2017, ημέρα Παρασκευή και ώρα 15:30: συνολική χρηματική ποινή εξήντα μίας χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ