STOIXIMAN SUPER LEAGUE

VAR: Η εταιρεία που θα υλοποιήσει το έργο στη Super League

ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VAR ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ VAR ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΛΛΙΘΕΑ - ΤΡΙΚΑΛΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H ένωση εταιρειών MEDIALUSO - INDIGITAL κέρδισε τον διαγωνισμό για την υλοποίηση του VAR, καθώς ανακηρύχθηκε προσωρινός ανάδοχος, μέχρι να περάσει από νομικό έλεγχο και να υπογραφεί η σύμβαση.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, ανέφερε πριν μερικές ημέρες στην Αθλητική Κυριακή ότι το VAR δεν θα το δούμε φέτος καθόλου, ούτε καν στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι έχει... τρενάρει ο διαγωνισμός ή ότι έχει προκύψει κάποιο κόλλημα.

Κάθε άλλο μάλιστα, αφού το θέμα του διαγωνισμού προχωράει κανονικά και μάλιστα έγινε γνωστή η εταιρεία που θα αναλάβει την εγκατάσταση του VAR για την επόμενη πενταετία και ο λόγος γίνεται για την ένωση εταιρειών MEDIALUSO - INDIGITAL, που ανακηρύχθηκαν προσωρινοί ανάδοχοι του έργου.

Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Οτι τις επόμενες εβδομάδες θα περάσουν από νομικό έλεγχο, όπως απαιτείται για έργα που ξεπερνούν τα 5.000.000 ευρώ και εν συνεχεία, εφόσον δεν υπάρξει κάποιο απρόοπτο, θα υπογραφεί η σύμβαση και θα ξεκινήσει η υλοποίηση του VAR στα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος για μια πενταετία.

Εν ολίγοις, το VAR θα είναι κανονικά από την αρχή του επόμενου πρωταθλήματος και όλους αυτούς τους μήνες θα τρέξουν οι διαδικασίες που έχουν δρομολογηθεί. Πάντως, ξέρουμε πλέον ποια ένωση εταιρειών νίκησε στον διαγωνισμό και θα είναι οριστικός ανάδοχος, όταν ολοκληρωθεί και ο νομικός έλεγχος.

ΤO SPORT24.GR ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ:

VAR: Η εταιρεία που θα υλοποιήσει το έργο στη Super League
VAR: Η εταιρεία που θα υλοποιήσει το έργο στη Super League
VAR: Η εταιρεία που θα υλοποιήσει το έργο στη Super League
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ