STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Βαλβέρδε: "Δεν μας βοήθησε η τύχη"

Βαλβέρδε: "Δεν μας βοήθησε η τύχη"
INTIME SPORTS

Στην τύχη που έλειψε από τον Ολυμπιακό και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες στάθηκε με δηλώσεις του στην συνέντευξη Τύπου, ο Ερνέστο Βαλβέρδε, μετά την ήττα στο "Καυτανζόγλειο".

Ο Ισπανός τεχνικός τόνισε πως η ομάδα του χρειάστηκε πολλές ευκαιρίες, ενώ ο Ηρακλής μόλις δύο για να σκοράρει, ενώ εξήγησε γιατί δεν ξεκίνησε τον Ιμπαγάσα και χρησιμοποίησε τον Φουστέρ.

"Ο Ηρακλής έπαιξε με αρκετή πίεση και ένταση. Μέχρι την στιγμή του πέναλτι δεν είχε δημιουργήσει ευκαιρίες. Σε αντίθεση με μας που αξιοποιήσαμε την πιο δύσκολη από αυτές. Εμείς χρειαστήκαμε πολλές ευκαιρίες για ένα γκολ και ο Ηρακλής πολύ λίγες για να καταφέρει δύο. Αυτό όμως είναι δικό μας πρόβλημα. Θέλαμε πολύ να κερδίσουμε σήμερα για να ξεκινήσουμε καλά. Χάσαμε όμως την ευκαιρία", δήλωσε αρχικά.

Σε ερώτηση για το γιατί η ομάδα του οπισθοχώρησε μετά το 1-0 απάντησε: "Δεν πιστεύω ότι οπισθοχωρήσαμε μετά το 1-0. Tο δεύτερο γκολ του Ηρακλή έγινε όταν όλη η ομάδα μου ήταν στην περιοχή του Ηρακλή. Ο Ηρακλής είχε κλειστεί από την αρχή του παιχνιδιού πίσω και έπαιζε περισσότερο με αντεπιθέσεις. Ίσως και εμείς θα έπρεπε να κάτσουμε λίγο πιο πίσω για να μην είχαμε πρόβλημα στις αντεπιθέσεις του Ηρακλή".

Για την είσοδο του Ιμπαγάσα στο παιχνίδι είπε: "Ξεκινήσαμε με ένα πολύ δυνατό κέντρο γιατί ήταν το πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος και πίστευα ότι ο Ιμπαγάσα όταν μπήκε θα μας φρεσκάριζε και θα μας βοηθούσε. Είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει όταν ο αντίπαλος είναι κλεισμένος και ο Ουρτάδο μπορεί να εξισορροπήσει πολύ καλά το κέντρο. θα μπορούσαμε σήμερα να είχαμε πετύχει περισσότερα γκολ αλλά δεν μας βοήθησε η τύχη.

Όταν όμως χάνεις ένα παιχνίδι πάντα ψάχνεις να βρεις τι έφταιξε. Απλά σε μία αντεπίθεση του Ηρακλή χάσαμε τον έλεγχο της μπάλας και ήρθε το πέναλτι. Δεν υπήρξε αναρχία απλά εμείς δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε τις φάσεις μας".


Κι όσο για τον Φουστέρ σχολίασε λέγοντας: "Ο Φουστέρ κατά την γνώμη μου πήγε καλά αφού μπορεί να βοηθήσεις την άμυνα αλλά και στην επίθεση και χρειαζόμασταν έναν τέτοιο παίκτη".

Ουζουνίδης: "Χαμηλά το κεφάλι και δουλειά"

Παρά τη μεγάλη νίκη της ομάδας του, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εμφανίστηκε συγκρατημένος πως θα πρέπει να συνεχιστεί η δουλειά και να μην υπάρξουν ενθουσιασμός:

"Αξίζουνε πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και τον κόσμο. Είχα πει ότι θέλω από τους παίκτες μου να έχουν νοοτροπία νικητή και το δείξανε. Δεν πρέπει να ενθουσιαζόμαστε, να έχουμε χαμηλά το κεφάλι και να δουλέψουμε.

Ξέρουμε ότι έχουμε καλά στοιχεία και μπορούμε να παρουσιαστούμε πιο δεμένοι. Κερδίζουμε τρεις βαθμούς και χρόνο, αφού θα εκμεταλλευτούμε την διακοπή του πρωταθλήματος. Είχα στο μυαλό μου το να ρισκάρω και αναγκάστηκα να το κάνω αφού χάναμε. Έπρεπε να πιέσουμε πιο ψηλά τον Ολυμπιακό και τον αναγκάσαμε να μείνει πίσω".

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ