STOIXIMAN SUPER LEAGUE

UEFA - FIFA: Καλούν τους ιδιοκτήτες του Big-4 σε συνάντηση

UEFA - FIFA: Καλούν τους ιδιοκτήτες του Big-4 σε συνάντηση

Σκοπός των αξιωματούχων UEFA/FIFA είναι να φέρουν στο ίδιο τραπέζι τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο και να συμφωνήσουν σε 4-5 βασικούς άξονες του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι συναντήσεις που έγιναν στη διάρκεια της εβδομάδας στην Ελβετία ανάμεσα στους αξιωματούχους της UEFA και της FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τις εξελίξεις του με αποκορύφωμα αυτή της Πέμπτης διάρκειας 8,5 ωρών παρουσία Αυγενάκη και Γραμμένου θα έχουν και συνέχεια και μάλιστα σε... υψηλότερο επίπεδο.

Συγκεκριμένα, μετά τις γιορτές οι άνθρωποι των UEFA/FIFA θα φωνάξουν τους διοικητικούς ηγέτες του Big-4 και συγκεκριμένα τους Μαρινάκη, Σαββίδη, Μελισσανίδη, Αλαφούζο σε μια ευρεία συζήτηση ώστε να υπάρξει μια συμφωνία σε 4-5 βασικούς άξονες για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Υπάρχουν κάποια πράγματα που είναι για την UEFA/FIFA κομβικά και μεταξύ άλλων έχουν να κάνουν με τις εκλογές της ΕΠΟ, τους αρχιδιαιτητές αλλά και τη στοχοποίηση Ελλήνων διαιτητών από τους παράγοντες των ομάδων.

Στόχος των στελεχών των UEFA/FIFA είναι να συμφωνήσουν στα βασικά ζητήματα και οι τέσσερις και φυσικά να τα δουν στην πράξη και εν συνεχεία οι ξένοι αξιωματούχοι θα εγγυηθούν για την ομαλότητα στις εκλογές αλλά και ώστε να τηρηθούν τα συμφωνηθέντα.

Μάλιστα οι ξένοι αξιωματούχοι ζήτησαν να μην γίνουν οι εκλογές της ΕΠΟ τον Οκτώβριο του 2020, αλλά Ιούνιο - Ιούλιο της ίδιας χρονιάς, προκειμένου να τις επιτηρήσουν οι ίδιοι ώστε να αποφευχθούν φαινόμενα του παρελθόντος.

Σκοπός των ανθρώπων των UEFA/FIFA είναι να έχει υπάρξει νέα διοίκηση και να έχουν οριστεί νέοι ξένοι αρχιδιαιτητές έως τις 31 Ιουλίου 2020, όταν και είναι προγραμματισμένο να λήξει η επιτήρηση του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

ΟΙ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ Η ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΣΗ

Οι ξένοι αξιωματούχοι τώρα είναι ενοχλημένοι που δεν έχουν προχωρήσει κάποιες μεταρρυθμίσεις στην ΕΠΟ και έδωσαν διορία στον Ευάγγελο Γραμμένο όλα αυτά να προχωρήσουν στο επόμενο πεντάμηνο. Προειδοποίησαν μάλιστα τον πρόεδρο της ΕΠΟ πως αν δεν γίνουν όλα αυτά που περιμένουν η ομοσπονδία δεν θα πάρει άλλα χρήματα από την UEFA. Σε εκείνο το σημείο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, δεσμεύτηκε πως όλα θα υλοποιηθούν.

Τέλος, ανάμεσα στις συζητήσεις που είχαν οι Γραμμένος - Αυγενάκης με αξιωματούχους των UEFA/FIFA έπεσε στο τραπέζι η πρόταση από πλευράς του προέδρου της ΕΠΟ προς τον Υφυπουργό, αν θέλει να έχει δικά του "μάτια" στην ομοσπονδία ώστε να μαθαίνει απευθείας τι γίνεται στην ΕΠΟ και όχι μέσω τρίτων. Κάτι που δεν έγινε όμως αποδεκτό από την πλευρά του Υφυπουργού.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ