STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσίμπησε βαθμό ο Πανθρακικός, 0-0 με τον Ηρακλή

Τσίμπησε βαθμό ο Πανθρακικός, 0-0 με τον Ηρακλή
Ποτουρίδης Περόνε INTIME SPORTS

Σε ένα ματς με λίγες, αλλά καλές, φάσεις Ηρακλής και Πανθρακικός πήραν από ένα βαθμό. Φωνάζουν οι γηπεδούχοι για μία κομβική φάση στο δεύτερο μέρος.

Ο Ηρακλής δεν κατάφερε να πάρει τη νίκη στην έδρα του που θα του έδινε τη δυνατότητα να κοιτάξει ακόμα ψηλότερα στην βαθμολογία. Αυτό το 0-0 κρατάει τον Γηραιό μακριά από τις τελευταίες θέσεις, όμως αφήνει μία πικρή γεύση.

Από την άλλη πλευρά ο Πανθρακικός παρουσιάστηκε συγκεντρωμένος, δεν έφαγε πολλές φάσεις και μάλιστα θα μπορούσε να κλέψει τη νίκη, αν οι παίκτες του ήταν πιο συγκεντρωμένοι στην αντεπίθεση.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο:"Καυτανζόγλειο"

Διαιτητής: Μάνταλος (Καβάλας)

Βοηθοί: Καραβασίλης (Καβάλας), Λάζαρης (Καβάλας)

4ος: Γρατσάνης (Τρικάλων)

Ηρακλής (Παπαδόπουλος): Χουάντερσον, Μπουκουβάλας, Ζιαμπάρης, Καρασαλίδης, Καρλίτος (Κυριακίδης 55'), Ιντζόγλου, Ζαμπάζης (Πουρτουλίδης 55'), Περόνε, Ρομάνο, Χαντί (Πασάς 77'), Βέλλιος.

Πανθρακικός (Ελευθερόπουλος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σερφά, Μελίσσης, Ποτουρίδης, Μεχία, Μπαϊκαρά, Μάρτινς (Ίγκορ 81'), Ηλιάδης (Λαδάκης 46'), Χαβίτο (Χασομέρης 65'), Ντιγκινί.

Γκολ: -

Κάρτες: Ζαμπάζης (κίτρινη 11'), Ηλιάδης (κίτρινη 25'), Αθανασιάδης (80' κίτρινη), Ιντζόγλου (κίτρινη 84').

Πατήστε ΕΔΩ και θυμηθείτε τη λεπτό προς λεπτό εξέλιξη του αγώνα Ηρακλής - Πανθρακικός 0-0.

Δείτε ΕΔΩ την βαθμολογία της Super League κι όχι μόνο.

Το φιλμ του αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Πανθρακικό να μπαίνει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να δημιουργεί αρκετά προβλήματα στον Νίκο Παπαδόπουλο. Μάλιστα στο 10ο λεπτό οι "κροκόδειλοι" θα μπορούσαν να είχαν ανοίξει το σκορ, όμως το σουτ του Ροτζέριο Μάρτινς πέρασε ελάχιστα άουτ. Στη συνέχεια το ματς έγινε αρκετά σκληρό (βγήκαν δυο γρήγορες κίτρινες κάρτες) με τον Γηραιό, ωστόσο, να ισορροπεί.

Στο 25ο λεπτό ο Καρασαλίδης έκανε αμέσως το σουτ μέσα από τη μεγάλη περιοχή με τη μπάλα να περνά δίπλα από το δοκάρι του Αθανασιάδη. Το πρώτο μέρος τελείωσε με τον Ηρακλή να έχει μία ακόμα καλή στιγμή. Ο Μπουκουβάλας έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Χαντί έκανε την προβολή όμως ο Αθανασιάδης δεν ανησύχησε.

Σωρεία ευκαιριών στο ξεκίνημα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνημα πολύ δυναμικά. Ο Ηρακλής είχε δοκάρι με τον Βέλλιο, ενώ λίγο αργότερα ο Πανθρακικός άγγιξε το γκολ με τον Χαβίτο, όμως το σουτ του απέκρουσε εντυπωσιακά ο Χουάντερσον. Ο Γηραιός απάντησε αμέσως με τον Ρομάνο ολομόναχο να παίρνει την κεφαλιά και τον Αθανασιάδη να πετάγεται στη γωνία του για να στείλει τη μπάλα κόρνερ.

Μέχρι το τέλος δεν είχαμε κάποια φάση. Οι δυο ομάδες πρόσεξαν την άμυνα τους, αν και ο Πανθρακικός αν ήταν πιο προσεκτικός θα μπορούσε να κάνει τη ζημιά στην κόντρα.

Ο MVP του αγώνα

Οι δυο τερματοφύλακες. Λίγες οι καλές φάσεις, όμως οι δυο γκολκίπερ με εντυπωσιακές απουκρούσεις κράτησαν το μηδέν.

Η φάση του αγώνα

Στο 48ο λεπτό ο Απόστολος Βέλλιος θα μπορούσε να πετύχει ένα ακόμα γκολ, όμως η τύχη του γύρισε την πλάτη, αφού η μπάλα πήγε στο δοκάρι.

Ο διαιτητής

Στο 68ο λεπτό ο Περόνε βγήκε μόνος του φάτσα με το τέρμα, όμως ο επόπτης έδωσε λάθος οφσάιντ. Είναι μία φάση που θα μπορούσε να αλλάξει τον αγώνα.

Μας άρεσε

Όταν ανέβασαν στροφές, οι δυο ομάδες έπαιξαν όμορφο ποδόσφαιρο. Κρίμα που κράτησε λίγο. Να σταθούμε και στον Περόνε. Εξαιρετικός και αρκετά ομαδικός.

Δεν μας άρεσε

Σχετίζεται με το από πάνω. Οι δυο ομάδες μπορούσαν να παίξουν στο μεγαλύτερο διάστημα καλό ποδόσφαιρο, αλλά δεν το έκαναν.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ