STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τσίκινης στο Sport24.gr: "Καλή η διαιτησία, έπρεπε να είχε αποβληθεί ο Ρομαό"

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ÏÓÖÐ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI

Καλή θεωρεί σε γενικές γραμμές τη διαιτησία του Τάσου Σιδηρόπουλου και των βοηθών του ο Ηρακλής Τσίκινης. Εκτιμά ότι έπρεπε να είχε αποβληθεί στο 60' με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Ρομαό και αξιολογεί ως ορθές τις αποφάσεις για κόκκινη σε Ένχελς - Τσόσιτς και στον Μπέσνικ Χάσι.

Κατά τον Ηρακλή Τσίκινη που κλήθηκε να καταθέσει την άποψή του στο Sport24.gr για τις αποφάσεις του Τάσου Σιδηρόπουλου και των συνεργατών του, η διαιτησία στο ΑΕΚ - Ολυμπιακός ήταν σε γενικές γραμμές καλή. Αναλυτικά...

- "Δεν υπήρχε η πολύ δύσκολη φάση στο ματς. Η μεγαλύτερη δυσκολία για τον διαιτητή ήταν στον πειθαρχικό έλεγχο, και η διαχείριση της έντασης σε ορισμένα σημεία του αγώνα".

- "Γενικά η διαιτησία ήταν καλή. Δεν επηρέασε την έκβαση του ματς".

- "Ήταν πολύ καλή η συνεργσία του ρέφερι με τους βοηθούς του, ήταν άριστοι οι βοηθοί, ειδικά ο πρώτος βοηθός Κωσταράς είχε δύο οριακές φάσεις και πήρε σωστές αποφάσεις".

- "Μοναδικό σοβαρό λάθος του Σιδηρόπουλου είναι η μη αποβολή του Ρομαό στο 60' με δεύτερη κίτρινη κάρτα για μαρκάρισμα στον Αραούχο".

- "Επρεπε επίσης να είχε δείξει τουλάχιστον κίτρινη κάρτα στον Καρσελά στο 67', όταν κάνει προβολή με τα δύο πόδια στον αντίπαλό του".

- "Εγιναν μικρολάθη σε ορισμένα φάουλ στο κέντρο του γηπέδου, στο πλαίσιο του ανθρώπινου σφάλματος".

- "Σωστές οι δύο κόκκινες στο τέλος του ματς σε Ένχελς και Τσόσιτς. Σωστή και η κόκκινη στον προπονητή του Ολυμπιακού, ο οποίος του έκανε χειρονομία για να φορέσει γυαλιά".

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ