STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Top10 Greatness, 30η αγωνιστική: Αυλαία με δάκρυα

SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÂÅÑÏÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÎÁÍÈÇ - ÂÅÑÏÉÁ (ËÁÓÊÁÑÇÓ ÔÓÏÕÔÓÁÓ / Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Η γκολάρα του Πρίγιοβιτς και η γκίνια του Καρντόσο. Η γιορτή στην πλατεία και η υπόκλιση στον Μπεργκ. Το Sport24.gr παρουσιάζει το Top10 Greatness της 30ης αγωνιστικής.

Το Sport24.gr συγκέντρωσε το Top10 Greatness της 30ης αγωνιστικής της Super League και σας το παρουσιάζει αναλυτικά, προς σκέψη και συζήτηση.

Η γκολάρα του Πρίγιοβιτς και η γκίνια του Καρντόσο. Η γιορτή στην πλατεία και η υπόκλιση στον Μπεργκ. Στιγμές που είναι αλλιώς όταν τις ζεις στο γήπεδο, πόσο μάλλον από τα VIP. Γι’ αυτό το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, το Head & Shoulders στέκεται δίπλα στον Έλληνα φίλαθλο και του δίνει την ευκαιρία να δει και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο!

10. 24 ΓΚΟΛ ΣΕ 24 ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ 19 ΣΕ ΕΞΙ

Ναι, το κίνητρο παίζει μεγάλο ρόλο στην Ελλάδα και όταν αυτό απουσιάζει, οι ομάδες μεταμορφώνονται προς το χειρότερο. Σύμφωνοι, αλλά η φετινή Κέρκυρα θα πρέπει να έσπασε κάποιο σχετικό ρεκόρ. Σώθηκε με τη νίκη επί της Ξάνθης και στα τελευταία έξι ματς έκανε πέντε ήττες και μία νίκη, με τέρματα 1-19, ενώ μέχρι τότε είχαν δεχθεί 24 γκολ.

9. ΑΝΤΙΟ ΑΠΟ ΛΑΖΑΡΙΔΗ-ΜΠΡΙΤΟ

Ο Ατρόμητος ολοκλήρωσε με νίκη επί του Πλατανιά μια μάλλον κακή χρονιά. Δεν βρήκε ποτέ σταθερότητα και ζούσε ξανά το ίδιο έργο: αλλαγή προπονητή, καλό ξεκίνημα, επιστροφή στην κακή εικόνα. Λαζαρίδης και Μπρίτο βραβεύθηκαν απ’την ΠΑΕ για την πολυετή προσφορά του και ολοκλήρωσαν τον κύκλο τους στο Περιστέρι.

Ο 37χρονος Λαζαρίδης λέει αντίο στα γήπεδο, ενώ ο Μπρίτο δεν μπήκε στη βασική ενδεκάδα του Σα Πίντο, που τον έβαλε αλλαγή στο 80’, μετά από "λαϊκή απαίτηση" του κόσμου στο Περιστέρι.

SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÔÑÏÌÇÔÏÓ - ÐËÁÔÁÍÉÁÓ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

8. ΤΟ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΧΑΪΛΑΝΤΕΡ

Ο Λεβαδειακός αγωνιστικά έχει υποβιβαστεί, αλλά τα φύλλα δεν τα πέταξε στο τραπέζι. Πήγε στη Νέα Σμύρνη με το μαχαίρι στα δόντια και κατάφερε να φύγει με το διπλό, εκμεταλλευόμενος τη χαλαρότητα της γιορτής του Πανιωνίου. Διπλό απαραίτητο ώστε ο Λεβαδειακός να βάλει από κάτω την Βέροια και να περιμένει μια (ακόμα) έξω-αγωνιστική εξέλιξη που θα τον κρατήσει ξανά στην κατηγορία και θα του δώσει για πάντα του παρατσούκλι του Χαϊλάντερ του ελληνικού ποδοσφαίρου.

7. Ο ΤΡΑΓΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΗΡΩΙΚΟΣ

Αστέρας και Ηρακλής αναμετρήθηκαν χωρίς κίνητρο στην Τρίπολη, πάλεψαν για τη νίκη μέχρι τέλους και τελικά έμειναν στο 2-2. Φινάλε μάλλον ταιριαστό, αφού έτσι η αυλαία βρίσκει τον Γηραίο να τερματίζει πάνω απ’τον Αστέρα στην τελική βαθμολογία.

Διαφορετικοί στόχοι στην αρχή της σεζόν, διαφορετικά “μπορώ” ως ομάδες και τελικά ο Ηρακλής σώθηκε μετά από εκπληκτική προσπάθεια των παικτών και του Παντελίδη, την ώρα που ο Αστέρας έκανε μια τραγική χρονιά, δείχνοντας ελάχιστα πράγματα στο χορτάρι.

6. ΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Όπως μου γράφει κι ο Καλλονάς, δεν υπάρχουν πολλά να πεις για ένα ματς όταν Αλμέιδα-Πέκχαρτ ξεκινούν μαζί στην επίθεση. Η ΑΕΚ ήταν κακή, θα μπορούσε κάλλιστα να βρεθεί να χάνει με 2-0 πριν έρθει η γκολάρα του Ροντρίγκες που της χάρισε το 1-1. Απ’τη στιγμή που ο Πανιώνιος έχασε απ’τον Λεβαδειακό, η Ένωση είχε την ευκαιρία να μπει με βαθμό στα play-off, αλλά την κλώτσησε μένοντας στην ισοπαλία.

Ψιλά γράμματα, το μυαλό όλων είναι στον τελικό, εκεί που η ΑΕΚ μάλλον θα πρέπει να είναι καλύτερη απ’ότι ήταν στους δύο ημιτελικούς με τον Ολυμπιακό.

Top10 Greatness, 30η αγωνιστική: Αυλαία με δάκρυα

5. ΜΠΕΡΓΚ, Ο ΕΝΑΣ

Το σοκ του αποκλεισμού απ’τον ΠΑΟΚ ήταν μεγάλο και το ματς με την ΑΕΛ ήταν περίεργο για τον Παναθηναϊκό, όπως παραδέχθηκε και ο Ουζουνίδης στις δηλώσεις του. Ερωτηματικό αποτελεί το πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του στα play-off, εκεί που το πρόγραμμα θα τεστάρει σοβαρά τις δυνατότητες του ρόστερ και το κίνητρο θα είναι ζητούμενο.

Μέχρι τότε, το φινάλε της κανονικής περιόδου βρήκε τη Λεωφόρο να υποκλίνεται στον Μάρκους Μπεργκ, που τελείωσε το πρωτάθλημα με 22 γκολ (5 με πέναλτι) και τέσσερις ασίστ.

Κι όπως σωστά μου λέει ο Πέτρος Παπαμακάριος, ο Ουζουνίδης έκανε “κάστρο” τη Λεωφόρο, αφού από τότε που ανέλαβε ο Παναθηναϊκός έχει εννιά νίκες και δύο ισοπαλίες στην έδρα του και έχει δεχθεί μόνο ένα γκολ απ’τον Πλατανιά.

4. ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ

Το αποτέλεσμα ήταν αδιάφορο. Ο Πανιώνιος γιόρταζε την 5η θέση, την έξοδο στην Ευρώπη, το φινάλε μια εκπληκτικής σεζόν, που δικαιολογούσε το πάρτι των βεγγαλικών μετά τη λήξη του αγώνα. Το ροτέισον ήταν πολύ μεγάλο απ’τον Μιλόγεβιτς και αναγκαίο ώστε να καταφέρει ο Ιστορικός να τα βγάλει πέρα με το πρόγραμμα των play-off που έρχεται.

Ο Πανιώνιος θα μπει σε αυτά χωρίς βαθμό, όπως και η ΑΕΚ, και ίσως το δικό του κίνητρο για να αποφύγει την τελευταία θέση να είναι μεγαλύτερο απ’των υπολοίπων.

3. ΓΚΙΝΙΑ ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΡΝΤΟΣΟ

Ο Ολυμπιακός το πήρε πολύ σοβαρά το ματς στο Αγρίνιο, με εμφανές κίνητρο για τη νίκη, ώστε να κρατήσει το +6 απ’τον ΠΑΟΚ: διάθεση μάλλον ενδεικτική για το τι μπορεί να ακούσει ως τιμωρία τις επόμενες μέρες. Μέχρι τότε, ο Τσόρι ξεκίνησε και σκόραρε στο μάλλον τελευταίο του παιχνίδι με τα ερυθρόλευκα και ο Καρντόσο συνέχισε να βρίσκει το δοκάρι.

Ο Παραγουανός είδε το δοκάρι να του στερεί τη δυνατότητα να γίνει ήρωας κόντρα στην ΑΕΚ, είχε άλλα δύο στο Αγρίνιο και έφτασε τα οκτώ μέσα στη σεζόν.

2. ΜΕ ΦΟΡΑ ΑΠ’ΤΗΝ ΤΕΣΣΑΡΑ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε με τη φόρα του ημιτελικού και έβαλε πέντε στην Κέρκυρα, που ούτως ή άλλως το έχει κλείσει το μαγαζί εδώ και καιρό. Ο Δικέφαλος τελείωσε το ματς με επτά παίκτες απ’τις ακαδημίες του και είδε τον Πρίγιοβιτς να συνεχίζει να σκοράρει λες και είναι το πιο απλό πράγμα του κόσμου.

O Ελβετός έβαλε γκολ μεγάλης κλάσης και το κόντερ της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος σταμάτησε για εκείνον στα έξι γκολ σε 518’, δηλαδή ένα γκολ κάθε 86 λεπτά. Σε κάνει να αναρωτιέσαι ποια θα ήταν η πορεία του ΠΑΟΚ αν τον είχε απ’την αρχή του πρωταθλήματος.

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÊÅÑÊÕÑÁ (MOTION TEAM) MOTIONTEAM

1. ΦΙΝΑΛΕ ΜΕ ΔΑΚΡΥΑ

Το φινάλε έχει αντίο, τα αντίο έχουν δάκρυα. Ο Λουτσέσκου δεν μπορούσε να σταματήσει τα δάκρυα στη βράβευση πριν τον αγώνα με τη Βέροια, έκατσε στον πάγκο με το κασκόλ στους ώμους. Ο Πετράκης μιλούσε με σπασμένη φωνή για το δέσιμο που έχει με τον ΠΑΣ μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Ζιαμπάρης πανηγύρισε βουρκωμένος το γκολ που πέτυχε στην Τρίπολη, αφιερωμένο στη μνήμη του πατέρα του, που έφυγε απ’τη ζωή πριν λίγες εβδομάδες.

Στιγμές που είναι αλλιώς όταν τις ζεις στο γήπεδο, πόσο μάλλον από τα VIP. Γι’ αυτό το Νο1 αντιπιτυριδικό σαμπουάν στον κόσμο, το Head & Shoulders στέκεται δίπλα στον Έλληνα φίλαθλο και του δίνει την ευκαιρία να δει και να πανηγυρίσει μέσα στο γήπεδο της αγαπημένης του ομάδας, και μάλιστα με ένα διπλό VIP εισιτήριο!

Εσύ από πού θα δεις τον επόμενο αγώνα της αγαπημένης σου ομάδας;;; Θα κάτσεις να τον δεις από καναπέδες, καφενεία, από κάποιο site με live streaming που θα κολλάει κιόλας;;; Όχι βέβαια! Αγόρασε προϊόντα, κράτα την άποδειξη, γίνε μέλος του Head & Shoulders Greatness Club στο Facebook και διεκδίκησε ένα διπλό VIP εισιτήριο στην κερκίδα της αγαπημένης σου ομάδας! Μπες στη σελίδα του Head & Shoulders στο Facebook και μάθε περισσότερα.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ