STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το working group της Λίγκας εισηγήθηκε αναστολή κάθε πληρωμής προς ΕΠΟ

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ.   (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ SUPERLEAGUE / ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ. (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το working group (Big 4 συν Κούγια-Κοξένογλου) εισηγήθηκε στην Ε.Ε. της ΕΠΟ και λήφθηκε ομόφωνα απόφαση για αναστολή κάθε πληρωμής προς ΕΠΟ και χρηματικής υποχρέωσης από κάθε αιτία έως 31 Αυγούστου.

Από την Τρίτη (7/4) το working group της Super League 1, το οποίο αποτελείται από εκπροσώπους του Big-4, της ΑΕΛ και του Ατρομήτου, έχει ξεκινήσει τις εργασίες του αναφορικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος σε σωστές και υγιείς συνθήκες. Οι άνθρωποι αυτοί, μαζί με τα νομικά και οικονομικά τμήματά τους, εξετάζουν όλες τις παραμέτρους και τα δεδομένα που υπάρχουν.

Συζητούν με όσους επηρεάζονται από τυχόν διακοπή του πρωταθλήματος όπως με την διεύθυνση αδειοδοτήσεων της ΕΠΟ, τον ΠΣΑΠ και όχι μόνο. Τη δεδομένη χρονικά στιγμή κανείς δεν μπορεί να πει το παραμικρό και να μπορεί να εγγυηθεί το οτιδήποτε και στόχος είναι να έχουν την πρώτη εικόνα σε περίπου μια εβδομάδα.

Από εκεί και πέρα, το working group εισηγήθηκε στην Ε.Ε. της ΕΠΟ και λήφθηκε ομόφωνα απόφαση για αναστολή κάθε πληρωμής προς την Ομοσπονδία και χρηματικής υποχρέωσης από κάθε αιτία έως 31 Αυγούστου. Και το ίδιο για αναστολή των προσφύγων των ποδοσφαιριστών μέχρι 30 Ιουνίου.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ