ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το στέγαστρο Καλατράβα είναι αυτό που φοβάται η Περιφέρεια για το Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα

SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΠΑΟ - ΛΑΜΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το στέγαστρο Καλατράβα είναι αυτό που έχει προκαλέσει από χθες τις εντονότατες ανησυχίες της Περιφέρειας Αττικής για το ματς Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα και η ισχύς των ανέμων είναι το στοιχείο που θα καθορίσει τη διεξαγωγή ή την ακύρωση του ματς.

Η εντονότατη ανησυχία της Περιφέρειας Αττικής από χθες το απόγευμα για τη διεξαγωγή του αγώνα Παναθηναϊκός - ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος έχει οριστεί για τις 19.00 απόψε (Σάββατο, 29/) στο ΟΑΚΑ δεν οφείλεται στις βροχοπτώσεις που αναμένεται να ενταθούν από το μεσημέρι και μετά στην Αττική.

Οφείλεται αποκλειστικά στην ένταση των ανέμων και στο αν αυτή μπορεί να προκαλέσει θέματα ασφαλείας για το "στέγαστρο Καλατράβα", το οποίο έχει μείνει χωρίς συντήρηση από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 μέχρι σήμερα.

Όπως έχει σημειωθεί στο live blog του Sport24.gr, προς το παρόν δεν προκύπτει λόγος αναβολής του ματς, σύμφωνα με την ενημέρωση που έχουν Παναθηναϊκός και ΠΑΣ Γιάννινα. Ωστόσο, η τελική απόφαση θα ληφθεί λίγες ώρες (αδιευκρίνιστο πότε ΑΚΡΙΒΩΣ) πριν από την έναρξη του αγώνα. Και ακόμη δεν γνωρίζουμε αν αυτή θα ληφθεί από την Περιφέρεια Αττικής ή από τον ρέφερι της αναμέτρησης, Θανάση Τζήλο.

Επισημαίνεται ότι αν η ένταση της βροχόπτωσης προκαλέσει ανυπέρβλητα προβλήματα στον αγωνιστικό χώρο, αρμόδιος για να αποφασίσει είναι αποκλειστικά ο διαιτητής του αγώνα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ