STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου

Με τη τύχη του ντέρμπι ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός να παραμένει σε εκκρεμότητα, το Sport24.gr παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Το ενδιαφέρον όσον αφορά στον τίτλο του πρωταθλητή παραμένει στα ύψη, αφού το πέρας της 23ης αγωνιστικής δεν μας έκανε σοφότερους.

Για την ακρίβεια, περιέπλεξε ακόμα περισσότερο τα πράγματα, αφού η μη διεξαγωγή του ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Ολυμπιακού λόγω του τραυματισμού του Όσκαρ Γκαρθία από ρίψη αντικειμένου, σε συνδυασμό με την ισοπαλία (1-1) της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, αφήνουν τα πάντα "ανοιχτά" για τη συνέχεια.

Παράλληλα, υπάρχουν δικαστικές αποφάσεις σε εκκρεμότητα, οι οποίες μπορούν να αλλάξουν τη βαθμολογία, αλλά και τα δεδομένα σε ό,τι αφορά στην υπόθεση "τίτλος".

Αυτή τη στιγμή ο βαθμολογικός πίνακας έχει ως εξής:

1. ΠΑΟΚ 52**

2. ΑΕΚ 51

3. Ολυμπιακός 43**

4. Ατρόμητος 43

Το Sport24.gr παρουσιάζει αναλυτικά το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του πρωταθλήματος, με τα ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ, Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, ΑΕΚ - Παναθηναϊκός και Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ να ξεχωρίζουν, αφού αναμένεται να έχουν καταλυτική σημασία για το ποια ομάδα θα καταφέρει να κατακτήσει τον τίτλο.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ:

Το πρόγραμμα των τριών διεκδικητών του τίτλου

** Εκκρεμεί η έφεση του Ολυμπιακού για τους -3 βαθμούς από τον αγώνα εναντίον της ΑΕΚ, η εκδίκαση της υπόθεσης του ΠΑΟΚ για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα, όπως και η τύχη της αναμέτρησης με τις όποιες πιθανές ποινές μετά την ματαίωση του ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ