Το Φύλλο Αγώνα σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Το Φύλλο Αγώνα σύμφωνα με την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ποιο είναι το βασικό περιεχόμενο του φύλλο αγώνα του χθεσινού ντέρμπι μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ σύμφωνα με όσα προκύπτουν από την πλευρά του "Δικεφάλου του Βορρά".

Το Φύλλο Αγώνα του χθεσινού ντέρμπι ΠΑΟΚ - ΑΕΚ έφτασε ηλεκτρονικά στις δύο ομάδες και σύμφωνα με πληροφορίες που προκύπτουν από την πλευρά του ΠΑΟΚ, ο Γιώργος Κομίνης σημειώνει τα εξής βασικά σημεία:

-Γίνεται λόγος για την εισβολή του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο.

-Η απόφαση για διακοπή πάρθηκε όταν οι άνθρωποι της ΑΕΚ δήλωσαν ότι οι παίκτες ήταν τρομοκρατημένοι μετά τα όσα είχαν προηγηθεί στον αγωνιστικό χώρο (γίνεται απλά παράθεση γεγονότων και δεν αναφέρεται υπαιτιότητα).

-Ο Κομίνης σημειώνει ότι αρχικά ακύρωσε το γκολ και μετά από κουβέντα με τον βοηθό (Ποντίκης) θα το κατακύρωνε τελικά αλλά πριν προλάβει, έγινε η εισβολή του Σαββίδη.

-Η μόνη φράση που αναγράφεται είναι του Μίχελ που του είπε: "you are finished today"

-Γράφεται και απώθηση του Ιβάν Σαββιδη στον Βασίλη Δημητριάδη.

-Για το θέμα της οπλοφορίας αναφέρει πως οι άνθρωποι της ΑΕΚ τον ενημέρωσαν για οπλοφορία και δεν αναφέρει ο ίδιος ότι είδε όπλο.

Στην Τούμπα, πάντως, δεν αρνούνται ότι είναι ένα Φ.Α. που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στον ΠΑΟΚ, αλλά αυτά είναι ζητήματα που θα τα αναλάβει από εδώ και στο εξής η νομική υπηρεσία.

Photo Credits: SOOC

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Αυτή είναι η δικογραφία για Σαββίδη
Με τι τιμωρίες απειλούνται ΠΑΟΚ και ΑΕΚ
Ο Σαββίδης "λέρωσε" τον ΠΑΟΚ
Επιβαρυντική εισβολή, νόμιμη οπλοφορία
 
SHARE

24MEDIA NETWORK

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24