ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το... deja vu του Παντελίδη με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό!

SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Σάββας Παντελίδης βίωσε ως προπονητής του Άρη απέναντι στον Παναθηναϊκό το ίδιο πράγμα που είχε γίνει και όταν ήταν στον πάγκο του Άστερα, δηλαδή ισοφάριση με πέναλτι στις καθυστερήσεις. (VIDEOS)

Η τύχη δεν είναι με το μέρος του Σάββα Παντελίδη την φετινή αγωνιστική περίοδο. Βέβαια, με δυο γκολ του Γιουνές στις καθυστερήσεις στο Ηράκλειο με αντίπαλο τον ΟΦΗ ένα χαμένο ματς μετατράπηκε σε θρίαμβο και ντεμπούτο με νίκη στον πάγκο του Άρη.

Εντούτοις, ο Έλληνας κόουτς έχει δει πολλά ματς φέτος να χάνονται στο τέλος. Με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό μάλιστα επαναλήφθηκε η ίδια ιστορία. Δυο φορές είδε την ομάδα του να ισοφαρίζεται με πέναλτι στις καθυστερήσεις και οι τρεις βαθμοί να γίνονται ένας.

Όσο βρισκόταν στον πάγκο του Αστέρα, η ομάδα της Τρίπολης είχε υποδεχθεί τον Παναθηναϊκό για την 6η αγωνιστική και ήταν μπροστά μέχρι το 90' χάρη σε γκολ του Μανιά, όταν ο Χατζηγιοβάνης κέρδισε πέναλτι και ο Μακέντα στο 91ο λεπτό σκόραρε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-1.

Χθες (2/12) στο Κλ. Βικελίδης ως προπονητής του Άρη, η ομάδα του ήταν μπροστά με το γκολ του Γιουνές με (ανύπαρκτο) πέναλτι από το 15' και όλα έδειχναν ότι το τρίποντο θα ερχόταν. Στο 93' ο Μπουζούκης ανατράπηκε από τον Σιώπη και από την άσπρη βούλα με πέναλτι α λα Πανένκα ο Χατζηγιοβάνης ισοφάρισε για το "τριφύλλι".

Και τις δυο φορές ο Χατζηγιοβάνης έπαιξε πρωταγωνιστικό ρόλο σε χαμένους βαθμούς για ομάδες του Σάββα Παντελίδη. Την πρώτη φορά πήρε πέναλτι και την δεύτερη το εκτέλεσε εύστοχα...

Θυμίζουμε ότι στον πάγκο των Αρκάδων είδε τον Αστέρα να χάνει 2-1 στο Φάληρο από τον Ολυμπιακό με γκολ του Νάτχο στο 92', εν συνεχεία από τη νυν ομάδα του στο Βικελίδης με 2-0 χάρη σε τέρματα που μπήκαν στο 87' (πέναλτι του Γιουνές) και στο 93' (Ματέο Γκαρσία) και από τον Ατρόμητο με 3-2 στο Περιστέρι με γκολ του Κουλούρη στο 88'.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ