STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Τιμωρήθηκαν Αστέρας και ΠΑΣ, απαλλάχθηκαν οι Λουτσέσκου και Ανιγκό

SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports)
SUPERLEAGUE / ÁÓÔÅÑÁÓ ÔÑÉÐÏËÇÓ - ÐÁÓ ÃÉÁÍÍÉÍÁ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Super League τιμώρησε με χρηματικό πρόστιμο τις ομάδες που έπαιξαν στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", απαλλάσσοντας τους προπονητές του αγώνα της Λιβαδειάς.

Η συμπεριφορά του κόσμου στο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης" στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος έφερε χρηματικό πρόστιμο τόσο για τον Αστέρα (1.500 ευρώ), όσο και για τον ΠΑΣ (1.000 ευρώ).

Αντίθετα, οι Ραζβάν Λουτσέσκου και Ζοσέ Ανιγκό που είχαν αποβληθεί στο Λεβαδειακός - ΠΑΟΚ, απαλλάχθηκαν. Δείτε αναλυτικά τις αποφάσεις:

"Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 1ης αγωνιστικής. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ Αστέρας Τρίπολης: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την χρηματική ποινή των χιλίων πεντακοσίων ευρώ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ, LUCESCU RAZVAN (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. LUCESCU RAZVAN: απαλλάσσονται.

Γ) ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ, ANIGO JOSE (προπονητή): «Βάσει των αναφερομένων στο από 20/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 20/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα»: Για τη συμπεριφορά του κ. ANIGO JOSE : απαλλάσσονται.

Δ) ΠΑΕ ΠΑΣ Γιάννινα: «Βάσει των αναφερομένων στο από 19/08/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) και στην από 19/08/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: επιβάλλει την χρηματική ποινή των χιλίων ευρώ."

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ