STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα Κ20, 4-1 την ΑΕΚ

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα Κ20, 4-1 την ΑΕΚ
Ολυμπιακός INTIME SPORTS

Η ΑΕΚ προηγήθηκε μόλις στο 15' όμως ο Ολυμπιακός απάντησε με τέσσερα τέρματα και πήρε μία άνετη νίκη με 4-1 στο ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ20. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Λάτσι με δύο γκολ και μία ασίστ.

Το ντέρμπι της 6ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα Κ20 μεταξύ του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ στο αθλητικό κέντρο του Ρέντη ανέδειξε θριαμβευτές τους Πειραιώτες. Η Ένωση ήταν εκείνη που προηγήθηκε στο 15' με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Βλαχομήτρου όμως ο Ολυμπιακός κατάφερε να κάνει την ανατροπή πριν το ημίχρονο χάρη σε δύο γκολ του Λάτσι ενώ μέχρι το 65' είχε "καθαρίσει" ουσιαστικα το ματς με άλλα δύο γκολ, που είχαν την υπογραφή των Μεγαρίτη και Ανδρούτσου.

Με το αποτέλεσμα αυτό οι "ερυθρόλευκοι" συνέχισαν την προέλασή τους στο πρωτάθλημα καθώς πανηγύρισαν την έκτη συνεχόμενη νίκη τους σε ισάριθμους αγώνες φτάνοντας τους 18 πόντους ενώ στον αντίποδα οι "κιτρινόμαυροι" έμειναν οκτώ πόντους πίσω από την κορυφή.

ΤΟ ΜΑΤΣ

Ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και με τη συμπλήρωση 10 λεπτών είχε ένα καλό σουτ του Ανδρούτσου που μπλόκαρε ο Ντούνης, όμως η ΑΕΚ ήταν εκείνη που "χτύπησε" πρώτη στο ματς. Ο Βλαχομήτρος κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του από τον Μανθάτη και το εκτέλεσε ο ίδιος, στέλνοντας από την άλλη γωνία τον Γαβαλά για να γράψει το 1-0 για τους φιλοξενούμενους στο 15ο λεπτό.

Δεν κατάφερε να χαρεί όμως για πολύ το προβάδισμά της η Ένωση καθώς στο 21' ήρθε η ισοφάριση: ο Τσιμίκας εκτέλεσε φάουλ και ο Λάτσι με κοντινή προβολή στο δεύτερο δοκάρι έστειλε τη μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα για το 1-1, εκμεταλλευόμενος την κακή έξοδο του Ντούνη.

Στο 28' ο Λάτσι αιφνιδιάστηκε μετά από γύρισμα της μπάλας από τα δεξιά και πρόλαβαν να τον κόψουν μέσα στην περιοχή οι παίκτες της ΑΕΚ ενώ στο 34' ο Ολυμπιακός είχε νέα καλή στιγμή, με το ψηλοκρεμαστό πλασέ του Ανδρούτσου εκτός περιοχής (μετά από κακό υπολογισμό του Ντούνη) να στέλνει τη μπάλα άουτ.

Η ΑΕΚ "απάντησε" με τρεις ευκαιρίες μέσα σε λίγα λεπτά, πρώτα με τον Τζάθα στο 40' (μπλόκαρε το σουτ του ο Γαβαλάς), έπειτα με τον Βλαχομήτρο στο 42' (η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι μετά το σουτ του) και στο 44' με τον Κυριαζή (έφυγε άουτ η λόμπα που επιχείρησε), όμως το γκολ δεν ήρθε και λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου μέρους ολοκληρώθηκε η ανατροπή για τον Ολυμπιακό.

Θρίαμβος για τον Ολυμπιακό στο πρωτάθλημα Κ20, 4-1 την ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Ο Μανθάτης έκανε ωραία προσπάθεια από τα αριστερά, γύρισε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι και ο Λάτσι με αριστερό βολέ στην κίνηση έγραψε το 2-1 για τους "ερυθρόλευκους", στέλνοντας τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια με αυτό το σκορ.

Το σκορ αυτό δεν κράτησε πάντως για πολύ καθώς στην πρώτη μεγάλη ευκαιρία του στο δεύτερο μέρος ο Ολυμπιακός ευτύχησε να βρει δίχτυα στο 57'. Ο σκόρερ των δύο πρώτων τερμάτων των "ερυθρολεύκων", Λάτσι, έκανε ωραία ατομική ενέργεια και "έστρωσε" τη μπάλα στον Μεγαρίτη, με τον δεύτερο να κάνει φοβερό σουτ από το ημικύκλιο της μεγάλης περιοχής και να γράφει το 3-1 για την ομάδα του Βούζα.

Επτά λεπτά αργότερα ήρθε και τέταρτο τέρμα για τους "ερυθρολεύκους" με το οποίο σφράγισαν ουσιαστικά την νίκη τους στο παιχνίδι μέσα από μία ομαδική προσπάθεια. Οι Τσιμίκας, Λάτσι και Μανθάτης κυκλοφόρησαν ωραία τη μπάλα, αυτή έφτασε στον Μανθάτη που έκανε το γύρισμα για τον Ανδρούτσο και ο τελευταίος με κοντινή προβολή έγραψε το 4-1 για τους "ερυθρόλευκους".

Η συνέχεια βρήκε τους δύο προπονητές να κάνουν αλλαγές για να δώσει ο καθένας "φρεσκάδα" στην ομάδα του και τον ρυθμό να πέφτει κατακόρυφα, με το 4-1 να μένει αναπόφευκτα μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ολυμπιακός (Βούζας): Γαβαλάς, Σάλιακας (66' Ρέτσος), Βατουσιάδης, Τόλι, Τσιμίκας, Μεγαρίτης, Πλέγας, Λάτσι (72' Κιρτζιαλίδης), Μανθάτης, Ανδρούτσος, Χατζάρας (54' Νικολάου)

ΑΕΚ (Μανωλάς): Ντούνης, Βιδάλης, Μαρκοπουλιώτης, Γραμματίκας, Γιαννούτσος (67' Παπάζογλου), Γαλανόπουλος, Καρβουνίδης (72' Λίτσι), Τσέλιος, Τζάθας, Βλαχομήτρος, Κυριαζής (54' Αντωνίου)

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ