ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Θοδωρής Κολυδάς: "Δεν θα επηρεάσει ο καιρός το ντέρμπι"

SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Αισιόδοξα είναι τα μηνύματα για τον καιρό στην Αττική ενόψει του αποψινού ντέρμπι μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (30/9, 20:30). Διαβάστε τι είπε στο Sport24.gr ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς.

Συναγερμός... τέλος. Έπειτα από ένα 48ωρο αβεβαιότητας για το αν θα διεξαχθούν και υπό ποιες καιρικές συνθήκες τα περισσότερα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής στην Super League Σουρωτή λόγω του κυκλώνα Ζορμπά, τα καιρικά φαινόμενα εξασθενούν την Κυριακή στην Αττική και όλα δείχνουν ότι το μεγάλο ντέρμπι της ημέρας μεταξύ του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ (30/9, 20:30) θα διεξαχθεί δίχως προβλήματα.

Αυτό επισήμανε στο Sport24.gr ο μετεωρολόγος Θοδωρής Κολυδάς, ο οποίος έκανε την εκτίμησή του ενόψει του αποψινού αγώνα, που είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στο στάδιο Καραϊσκάκη στις 20:30. " Η κακοκαιρία απομακρύνεται από την Αττική και το πιθανότερο είναι να υπάρξει συννεφιά, ίσως και ασθενής βροχόπτωση. Οι άνεμοι θα είναι βορειοδυτικοί 4 με 5 μποφόρ. Η κατάσταση βελτιώνεται, οι άνεμοι και λογικά δεν θα επηρεάσει τον αποψινό αγώνα", τόνισε ο κ. Κολυδάς.

Τα προβλήματα, βέβαια, παραμένουν και είναι πολλά στους δρόμους της Αττικής . Αυτό πάντως ενδέχεται να επηρεάσει την μετάβαση των φιλάθλων στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης" και όχι την διεξαγωγή της αναμέτρησης...

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ